Connect with us

technokrata

A Borland kibővített szolgáltató szervezetet hoz létre

Dotkom

A Borland kibővített szolgáltató szervezetet hoz létre

A Borland kiterjeszti globális szolgáltató csoportját.

A Borland bejelentette, hogy kibővített szolgáltató szervezetet hoz létre, amely olyan tudást és vállalati szolgáltatásokat fog kínálni, amelyekre a Borland meggyőződése szerint a különböző üzleteknek szükségük van a szoftverszállítási folyamat átalakítására. A Globális szolgáltató csoport a Borland meglévő oktatási és támogatási kínálatára épít, kihasználva a vállalat átfogó szoftveres szakértelmét és a komoly partnerkapcsolatokat az iparágon belül. A növekvő csoport integrált komponenseket kínál az ügyfelek és partnerek számára.

  • Ügyfél életciklus menedzsment – Integrált oktatási, tanácsadási, implementációs és műszaki szolgáltató megoldások a Borland és a partner erőforrások által kínált halmaza, amelyeknek célja a projektek jobb sikerének és az ügyfelek hűségének biztosítása.

  • Borland ´Accelerate SM´ – Módszertanok, folyamatok és legjobb gyakorlatok tudáshálója, amelynek célja, hogy segítsen az üzleteknek a szoftverek maximális üzleti értékkel történő kifejlesztésében.
  • Borland University – Egy oktatóportál és műszerfal, amelynek indulása 2005 első negyedében várható, célja a csapatok képzése, tanúsítása és tesztelése lesz a szoftverszállítási folyamat optimalizálása területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák