Connect with us

Uniós szabályoknak megfelelő információvédelem az Albacomptól

Dotkom

Uniós szabályoknak megfelelő információvédelem az Albacomptól

Az Albacomp valamint a titkosító és rejtjelező eszközöket fejlesztő és gyártó Thales e-Security partneri megállapodást írt alá, melynek értelmében ezentúl Magyarországon is elérhetőek lesznek a Thales személyi információvédelmi szolgáltatásai.

A Thales e-Security az adat és személyi információvédelmet igénylő cégeknek biztosít többlépcsős: hardveres, szoftveres illetve kártyás titkosításokat. A cég nemzetközileg elismert, az Európai Unió adatvédelmi szabályaihoz és elvárásaihoz illeszkedő információvédelmet minden országban egyetlen partner segítségével tesz elérhetővé. A Thales e-Security kizárólagos magyarországi partnere az Albacomp.

„Az új technológiáknak nem csak előnye van, de újabb és újabb kockázattal is járnak.” – mondta el Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese – „A megújuló technológiák megújuló adatvédelmet is igényelnek. Ezért kezdte meg az Albacomp együttműködését a Thales-szel, a jó nevű információvédelmi vállalattal. Magyarország területéről eddig egy nagyobb volumenű Thales-megrendelés érkezett, mégpedig a gazdaság egyik legjobban óvott területéről, a banki szektorból.” – tette hozzá Deme Csaba.

Az Albacompon keresztül a Thales e-Security Magyarországon is a legmagasabb szintű adat, adatforgalmi, adattárolási, valamint személyazonosítási szinteket biztosítja az adat és személyi információvédelmet igénylő cégeknek. Az ezentúl Magyarországon is elérhető technológiát és tudást főként az államigazgatási, nemzetbiztonsági, felderítési, bűnüldözési szervek, valamint a nagy biztonságot igénylő pénzügyi, banki szféra használja ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom