Connect with us

Piacon a közepes méretű vállalatok igényeire szabott SunSystems exfm pénzügyi megoldás

Dotkom

Piacon a közepes méretű vállalatok igényeire szabott SunSystems exfm pénzügyi megoldás

Hatékonyan kombinálható az üzleti intelligencia és a pénzügyi menedzsment.

A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest a nagyvállalatok számára már évek óta kínálja SunSystems pénzügyi megoldását, melynek fejlesztője a napokban jelentette be, hogy elkészült immáron a közepes méretű vállalatok számára segítséget nyújtó megoldása, a SunSystems exfm. A pénzügyi menedzsment és az üzleti intelligencia integrálásával az exfm megoldást kínál a pénzügyi, a jelentéskészítési, a költségvetés-készítési és -tervezési folyamatok ellátására egyaránt.

Az LLP Budapest, illetve az LLP Csoport eddig főként a nagyvállalati szektorban tevékenykedő cégek körében vezette be egyik meghatározó partnere – az angliai székhelyű Systems Union – SunSystems pénzügyi megoldását. A rendszert ma már több mint 18.000 vállalat használja világszerte, a világ 50 legnagyobb vállalata közül 45 választotta ezt a terméket.

A SunSystems exfm (extended financial management) elnevezéssel most piacra került, már kifejezetten a közepes méretű vállalatok számára kifejlesztett új megoldáscsomagtól a fejlesztők hasonlóan nagy sikereket remélnek. A rendszerrel már ők is kihasználhatják az olyan összetett funkcionalitásokat, melyeket korábban sokszor csak a legnagyobb szervezetek tudtak megfinanszírozni.

A pénzügyi területre ma minden szervezetnél nagy nyomás nehezedik, mivel megnövekedett az igény az adatok könnyebb átláthatóságára és nagy az azonnali reagálás iránti igény. Mivel a hangsúly a tranzakciós folyamatokról a teljesítmény-menedzsmentre helyeződött át, a gazdasági vezetők még nagyobb teljesítményt várnak el pénzügyi-menedzsment szoftvereiktől is. A SunSystems exfm-mel most már a közepes méretű vállalatoknál is fejleszthető a pénzügyi folyamatok hatékonysága, jobban nyomon követhető a vállalat üzleti helyzete, jelentősen lerövidíthető a költségvetés-készítési és –tervezési munkafolyamat.

Mivel a SunSystems exfm a hagyományos pénzügyi funkciókon kívül az üzleti intelligencia eszközeit is felhasználja (pl. modellezés, jelentéskészítés), erőteljesen növelhető általa a stratégiai tervezés pontossága. A üzleti intelligencia és a pénzügyi menedzsment területek ideális ötvözése lehetővé teszi, hogy a vezető szakemberek betekintést nyerjenek a vállalat működésébe és valós idejű információk alapján hozzák meg döntéseiket.

„A SunSystems exfm kombinált megoldáscsomag megfelelően illeszkedik az LLP üzleti stratégiájába, hiszen a portfoliónkon szereplő egyéb termékek a nagyvállalati szektoron kívül a közepes méretű cégeket is megcélozzák. A pénzügyi menedzsment eszközök erős helyet vívtak ki eddig a világban, ezért az exfm-mel is hasonló pozíciót szeretnénk elérni az üzleti életben.” – mondta Barbara Dreska, az LLP Budapest és az LLP Csoport ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom