Connect with us

Novell megoldások a kormányzatnak

Dotkom

Novell megoldások a kormányzatnak

A Novell egyedi megoldásokat kínál a kormányzati szerveknek, melyek lehetővé teszik a házirendek betartatását, a szervezetek közötti információ-megosztást és a nyílt forráskódú megoldások alkalmazását

A Novell a közszférában való erős jelenlétét tovább növelve bemutatta új kormányzati megoldásait. A Novell új kormányzati megoldásai elősegítik a közszféra szervezeteinek biztonságát, a kormányzati rendszeren áthaladó információk integrálását, a megfelelő információk megfelelő személyhez juttatását, ugyanakkor biztosítják a választás rugalmasságát, beleértve a nyílt forráskódú technológiákat is. A Novell lépése kedvező fogadtatásra talált. Michigan állam nemrég igényelt a Novelltől egy biztonságos portálmegoldást a rendfenntartó szervek részére. Emellett a Novell SmartBUY megállapodást kötött az Egyesült Államok szövetségi kormányzatával, mely a szövetségi ügynökségek számára könnyíti meg a Novell megoldások – köztük a személyazonosság-kezelési és Linux ajánlatok – megvásárlását és telepítését. Ausztráliában Victoria tagállam kormánya is a Novellt választotta, míg Európában Stockholm városa használja ki a Novell webportál infrastruktúráját egy funkciókban gazdag és rugalmas portál kialakítására. Magyarországon is számos intézmény döntött a Novell különféle megoldásainak bevezetése mellett, így többek között a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Budapest XV. kerület Polgármesteri Hivatala, valamint a Pártfogó Felügyelői és Jogi Segítségnyújtó Szolgálat Országos Hivatala.

„A kormányzatok számottevő közösségi nyomással szembesülnek a kormányzati műveletek költséghatékonyságának és eredményességének javítása terén.” – mondta Joe Forgione, a Novell megoldásokért felelős alelnöke. „Amint egyre több ember válik Internet-felhasználóvá, a kormányzat olyan új igényekkel szembesül, melyek keretében az állampolgárok, az üzleti élet résztvevői, a tisztviselők, a beszállítók és a kormányzati irodák azonnali, személyre szabott hozzáférést igényelnek adott információkhoz és szolgáltatásokhoz. A kormányzatoknak megfelelő gyorsaságra van szükségük a választópolgárok igényeinek kielégítéséhez és alkalmazottai hatékony kiszolgálásához, hogy azok időben, megfelelő információk alapján hozhassanak döntéseket. A Novell kormányzati megoldások elősegítik a nyílt, biztonságos és hatékony kormányzat felépítését.”

A Novell világszerte hatalmas tapasztalattal rendelkezik a központi platform és az együttműködési technológia közszférában történő megvalósítása terén. Mostani lépése – a kormányzatok számára személyazonosság alapú és nyílt forráskódú megoldások biztosítása – kedvező fogadtatásra talált. Michigan állam nemrég igényelt a Novelltől egy biztonságos portálmegoldást a rendfenntartó szervek részére. A Novell emellett SmartBUY megállapodást kötött az Egyesült Államok szövetségi kormányzatával, mely a szövetségi ügynökségek számára könnyíti meg a Novell megoldások – köztük a személyazonosság-kezelési és Linux ajánlatok – megvásárlását és telepítését. Az Európában és Ausztráliában is elérhető, hasonló Novell termékcsomagok a kormányzati ügyfelek számára rugalmasságot biztosítanak a telepítés és árképzés terén, valamint egyszerűsített szerződéskötést és licenckiadási folyamatokat nyújtanak. Ausztráliában Victoria tagállam kormánya a Novellt választotta a Rosetta kezdeményezés lebonyolítására, mely a kormányzatnak erőforrás-kiosztási és személyazonosság-kezelési szolgáltatásokat nyújt. Európában Stockholm városa használja ki a Novell webportál infrastruktúráját egy funkciókban gazdag és rugalmas portál kialakítására, melyet az egyetemi hallgatók és oktatók használnak a magasabb színvonalú oktatás érdekében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom