Connect with us

technokrata

Gartner: vezető szegmensben a Check Point

Dotkom

Gartner: vezető szegmensben a Check Point

Az elemző cég VPN Magic Quadrant riportjában a Check Pointot a vezető szegmensbe helyezte.

A Check Point Software Technologies Ltd. internetes biztonsági cég bejelentette, hogy a Gartner szeptember 24-én közzétett IPSec VPN Equipment Magic Quadrant jelentésében a vezető szegmensbe sorolták. A Gartner szerint a vezető szegmensbe olyan szervezetek tartoznak, amelyek jelenleg is jól teljesítenek, egyértelmű vízióval rendelkeznek a piaci irányvonalakról és aktívan fejlesztik szakértelmüket annak érdekében, hogy megőrizzék piaci vezető pozícióikat.

A Check Point végrehajtási képessége és átfogó víziója miatt került a vezető szegmensbe. A Gartner különösképpen elismeri a Check Pointot „VPN biztonsági víziója” miatt, elsősorban a hitelesítés és a távoli hozzáférési támogatás terén. Emellett a Gartner elismeri a Check Pointot azért, ahogyan a Zone Labs végponti biztonsági megoldásait integrálta a vállalat távoli hozzáférési támogatásának megerősítésére.

„Több mint 10 évvel ezelőtt a Check Point megalkotta a VPN kifejezést, később úttörő munkát végzett a VPN piacon a VPN-1 termékével, illetve bevezette „a VPN-funkciók tűzfalba integrálási” koncepcióját.” – mondat Carol Stone, a Check Point marketingért felelős alelnöke. „Most, évekkel később a Check Point továbbra is megpróbálja meghatározni a színvonalat, ha a biztonsági hatékonysággal, teljesítménnyel és kezelhetőséggel kapcsolatos felhasználói célkitűzések közötti egyensúlyról van szó.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp