Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az XAPT harmadszor a legjobb Microsoft Business Solutions-partner

Dotkom

Az XAPT harmadszor a legjobb Microsoft Business Solutions-partner

Elismerés Steve Ballmertől, a Microsoft vezérigazgatójától.

Dr. Schvarcz Zoltán az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vehette át a legjobb hazai Microsoft Business Solutions partnernek járó kitüntetést Steve Ballmertől, a Microsoft vezérigazgatójától.

A tavalyi év folyamán 18, összesen mintegy 60 Axapta rendszert helyezett üzembe az XAPT, ezzel az Axapta vállalatirányítási rendszerek hazai bevezetések túlnyomó többségét valósította meg.

„A Microsoft stratégiájában egyre nagyobb szerepet kapnak a fejlett vállalatirányítási, illetve – most, legújabban – CRM rendszerek.” – mondta dr. Schvarcz Zoltán az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy „továbbra is az élen kívánunk járni a középvállalati kör hatékonyságát és működését támogató informatikai rendszerek megvalósításában.”

Az XAPT elsősorban a középvállalati körben sikeres, például az első EU-s támogatással megvalósuló rendszer megvalósításában is részt vesz, a nyíregyházi Marso Kft-nél.

A Microsoft minden évben több kategóriában tünteti ki partnereit, az XAPT már harmadik alkalommal vehette át a Microsoft Business Solutions partnernek járó díjat, amely a cég folyamatos sikeres munkájának elismerése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés