Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az F-Secure és a WRQ globális SSH-disztribútori szerződést írt alá

Dotkom

Az F-Secure és a WRQ globális SSH-disztribútori szerződést írt alá

A WRQ az F-Secure SSH termékeinek kizárólagos globális disztribútora lett. A megállapodás megerősíti az F-Secure SSH termékeinek értékesítési csatornáit és a cég ügyfeleinek támogatását.

A finn F-Secure Corporation, az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója és a WRQ Inc., a host alkalmazások elérésére és integrálására szolgáló szoftvereket gyártó vállalat stratégiai partnerkapcsolatra léptek. A szerződés értelmében 2004. október 1-jétől a WRQ az F-Secure SSH termékeinek kizárólagos globális disztribútora.

A F-Secure Corporation hálózati biztonság terén szabványnak tekinthető SSH termékei teljes körű biztonságot nyújtanak a felhasználók azonosításával, illetve a számítógépek és távoli szerverek közötti titkosítással. A termék segédprogramjaival biztonságossá tehetők a terminál-kapcsolatok, a levelezés és az Internet-elérés.

A WRQ évek óta kínál SSH Windows és webes klienstermékeket, és termékportfoliója nagymértékben támogatja az F-Secure SSH terméksorát. Mivel a WRQ kiterjedt viszonteladói és terjesztési hálózattal rendelkezik a világ minden pontján, a megállapodás megerősíti az F-Secure SSH termékeinek értékesítési csatornáit és a cég ügyfeleinek támogatását. A WRQ az új licenc- és karbantartási szerződések értékesítését október 1-jétől veszi át.

„A biztonság a legkritikusabb problémakör, amellyel napjainkban a vállalatoknak szembe kell nézniük. A WRQ régóta koncentrál arra, hogy biztonságos hozzáférést nyújtson a host-alapú rendszerekhez. Az F-Secure-ral kialakított partnerkapcsolatunk bevétel-növekedéssel és műszaki megújulással kecsegtet.” – mondta Doug Walker, a WRQ vezérigazgatója és társalapítója.

„A WRQ profilja pontosan illeszkedik az F-Secure SSH termékeinek értékesítéséhez, és ideális felépítéssel rendelkezik ahhoz, hogy magas színvonalú műszaki támogatást biztosítson a meglévő és jövőbeni F-Secure SSH felhasználók számára. A megállapodás garantálja továbbá, hogy az SSH megoldások továbbfejlődnek és a jövőben is kiszolgálják a vásárlók biztonság iránti igényeit.” – mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés