Connect with us

Spam- és tartalomszűrés az Axelero Internet Biztonság szolgáltatásában

Dotkom

Spam- és tartalomszűrés az Axelero Internet Biztonság szolgáltatásában

A felhasználók már kiszűrhetik és blokkolhatják a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket is.

Az idén februárban indított Axelero Internet Biztonság vírusvédelmi és tűzfalszolgáltatásokkal látja el az otthoni felhasználók számítógépeit fix havidíj ellenében. A vállalat október 1-től új funkciókkal bővítette a szolgáltatást, az ügyfelek számítógépeire telepíthető, minimális konfigurációt igénylő alkalmazás új verziója már spamszűrésre is használható, a kéretlen reklámleveleket ugyanis külön mappába válogatja ki. Az új verzió védi a modemmel a Világhálóra kapcsolódó gépeket a rosszindulatú webhelyekről észrevétlenül a PC-re települő, emeltdíjas számokat tárcsázó programoktól is. További új funkció, hogy a magyar nyelvű szoftver segítségével a felhasználók szűrhetik és blokkolhatják a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket, amely például akkor lehet hasznos, ha gyermek is hozzáfér a PC-hez.

Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatás az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója, az F-Secure kifejezetten Internet-szolgáltatók igényeihez alakított megoldására épül. A ˝Security as a Service˝ koncepción alapuló megoldást a világ 14 országában 27 internetszolgáltató alkalmazza.

Az alkalmazás 30 napig használható próbaverziója ingyenesen letölthető az Origo-ról, az egy hónap leteltét követően a szolgáltatótól kapott regisztrációs kóddal hosszabbíthatják meg a használatát előfizetés megvásárlása követően.

Az Axelero Internet Biztonságról röviden
Az Axelero 2004. február 16-án indította útjára Axelero Internet Biztonság nevű szolgáltatását, amely hatékony gépenkénti védelmet nyújt a személyi számítógépeket érő különféle férgekkel, vírusokkal és külső támadásokkal szemben. A Magyarországon egyedi konstrukcióban kínált szolgáltatást az Axelero minden jelenlegi és új hozzáférést vásárló előfizetője egyaránt igénybe veheti, havi nettó 1000 forintos előfizetési díj ellenében. Az Axelero Internet Biztonság előfizetéshez kötődő szolgáltatás, amelynek díját az Axelero havi számla tartalmazza.

Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatás lényege, hogy egyszerűen használható, egy-egy számítógépre vagy munkaállomásra vonatkozó teljes körű biztonsági megoldást biztosít az otthoni felhasználók, valamint a kis- és közepes vállalatok részére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom