Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködési megállapodás a T-Mobile Internationallal és a T-Commal

Dotkom

Együttműködési megállapodás a T-Mobile Internationallal és a T-Commal

Az együttműködési megállapodások nem módosítják sem a T-Mobile Magyarország Alapító Okiratát, sem Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét.

A Matáv Igazgatósága október 6-i ülésén felhatalmazta a cég vezetését arra, hogy stratégiai együttműködési megállapodást írjon alá a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó T-Mobile Internationallal és T-Commal.

A megállapodások fő célja a Csoporton belüli szinergiák kiaknázása. Az együttműködés révén a T-Mobile International mobil-specifikus kérdésekben támogatja a T-Mobile Magyarországot, a T-Com pedig a Matáv vezetékes üzletágának nyújt szakmai támogatást. A megállapodás szerint a T-Mobile International és a T-Com elősegíti, hogy a Matáv Csoport nemzetközi tapasztalatokra tegyen szert a mobil és a vezetékes szolgáltatások területén. Ez a támogatás kiterjed egyebek mellett a hazai és nemzetközi stratégia kialakítására, a marketing és értékesítési tevékenységre, a termékfejlesztésre, valamint a munkatársak szakmai továbbképzésére.

Az együttműködési megállapodások későbbi aláírásukat követően 2005. január 1-jén lépnek hatályba. Nem érintik a Matáv tulajdonosi jogosítványait a T-Mobile Magyarország irányításában, nem módosítják sem a T-Mobile Magyarország Alapító Okiratát, sem Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét. Ezen túl a megállapodások érintetlenül hagyják a Matáv tevékenységi körét, tulajdonosi struktúráját, alapszabályát, valamint Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés