Connect with us

Single-sign-on autentikáció Zorp tűzfalon

Dotkom

Single-sign-on autentikáció Zorp tűzfalon

Újabb fontos szolgáltatással bővítette Zorp Professional tűzfalszoftverét a BalaBit.

A biztonságtechnikai szoftverekre szakosodott hazai fejlesztőcég az októberi Systemsen már olyan Zorp telepítőkészlettel jelenik meg, amely tartalmazza a Kerberos szabványnak megfelelő autentikációs modult. A Systems Európa legjelentősebb b2b informatikai és telekommunikációs vására Münchenben.

Az új modul lehetőséget teremt arra, hogy a nagyobb vállalati hálózatokon már megszokott, úgynevezett single-sign-on autentikációt a felhasználók Zorp tűzfalon is használhassák. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a helyi hálózat szolgáltatásaihoz hasonlóan az Internet is elérhetővé válik egy központi azonosítást követően – melyre csupán egyetlen alkalommal van szükség naponta.

A szolgáltatás megjelenése újabb lépés a külföldi piacok meghódítását célzó fejlesztési stratégiában, amely elsősorban a hazai átlagnál nagyobb méretű nagyvállalati felhasználók igényeit igyekszik kielégíteni.

A BalaBit IT Biztonságtechnikai Kft. Magyarország piacvezető hálózati tűzfal gyártója és szállítója. Terméke, a Zorp a világ egyik legbiztonságosabb, magas biztonságot igénylő hálózatok védelmére kifejlesztett alkalmazásszintű tűzfal technológiája.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom