Connect with us

RFID raktárkezelési megoldás a Suntól és partnereitől

Dotkom

RFID raktárkezelési megoldás a Suntól és partnereitől

A Sun Microsystems új megoldásokkal csökkenti az RFID-implementációk költségeit és bonyolultságát.

A Sun Microsystems bejelentette az egyre növő rádiófrekvenciás azonosítási (RFID) piac számára nyújtott támogatásának következő fázisát, ennek keretében számos új megoldás elérhetőségét. Ezek közé tartozik a Sun, a SIS Technologies és az SSA Global termékeit és szolgáltatásait egyesítő RFID raktárkezelési megoldás, az iForceSM partnereknek szóló Sun RFID ajánlat, valamint a Sun RFID viszonteladói megfelelési program.

A Sun RFID-kezdeményezéseit az EPCglobal konferencián is bemutatta, valamint a Gillette RFID-integrátoraként és fontos megoldás-szolgáltatójaként a Gillette-tel, a VeriSign-nal és a Wal-Marttal közösen demonstrálta, hogyan azonosítható egy doboz elveszett Gillette Venus borotva, és hogyan rendelhető hozzá ismét a megrendeléshez.

Új RFID raktárkezelési megoldás a Suntól, a SIS Technologies-tól és az SSA Global-tól
A Sun és a kiemelt infrastruktúra-, műszaki támogatási, szolgáltatási és műszaki megoldásokat szállító SIS Technologies, valamint a vállalatirányítási (ERP-) megoldásokat gyártó SSA Global a közelmúltban közös RFID raktárkezelési megoldást alakítottak ki. A célzott megoldás segít a gyártók és a disztribútorok költségeinek csökkentésében és hatékonyságának javításában az olyan drága manuális folyamatok automatizálásával, mint a raktárnyilvántartás és -kezelés.

A közös megoldás elsődleges összetevője az SSA RFID, amely lehetővé teszi az összes SSA Global termék – így például a cég raktárkezelési megoldásának – együttes használatát az RFID-technológiával. Az SSA RFID a Sun Java System RFID szoftverre épül, és a SIS Technologies infrastruktúra-integrációs szolgáltatásaival helyezhető üzembe. Ezzel az integrált megoldással hatékonyabban oszthatók meg az úton lévő nyersanyagokkal és árukkal kapcsolatos naprakész információk, illetve könnyebben lehet megfelelni a nagy kereskedelmi szervezetek és kormányzati intézmények által kiadott új rendelkezéseknek.

RFID ajánlat a Sun iForce partnerei számára
A Sun iForce partnereknek szóló RFID-ajánlata az iparág első olyan programja, amely kifejezetten a hálózati RFID-megoldások fejlesztésének elősegítésére készült. Az ajánlat egyik igen fontos része a Sun Java System RFID Software Toolkit. A Sun RFID Toolkit (RFID eszközkészlet) leegyszerűsíti az RFID-eszközök (például az olvasók) és a Sun Java System RFID szoftver kommunikációját biztosító RFID eszközillesztők fejlesztését. Az eszközkészlet a NetBeans integrált fejlesztőkörnyezet (IDE) előnyeit aknázza ki, és segítségével az RFID-adapterek fejlesztéséhez szükséges idő akár felére rövidíthető. A Sun RFID Toolkit használatával az RFID-olvasók és más eszközök integrálhatók a Sun Java System RFID szoftverrel, de egyéni eszközillesztők is készíthetők az RFID-rendszerekhez.

Az iForce partnerek számára készült Sun RFID ajánlat keretében a résztvevők hozzájuthatnak a legfrissebb hírekhez, dokumentumokhoz, a Java System RFID szoftverrel összefüggő fejlesztést és marketingtevékenységet segítő szoftverekhez és eszközkészletekhez. A műszaki erőforrásokon és a kereskedelmi információkon túl a Sun RFID ajánlat keretében a vállalatok a Sunnal együtt készíthetnek pilot- és éles rendszereket a Sun RFID tesztközpontokban.

Program a kereskedelmi forgalomba kerülés elősegítéséhez a dallasi Sun RFID Test Centerben
A Sun RFID Test Center a legteljesebb RFID-tesztelési környezetet kínálja az Egyesült Államokban, ahol tudományos igényű és megismételhető vizsgálatok végezhetők a szállítók és a kereskedők leolvasási értékeinek egyeztetéséhez, valamint változáskezelési szolgáltatást is kínál arra az esetre, ha az RFID-rendszerrel kapcsolatos követelmények és szabványok megváltoznak.

A dallasi Sun RFID Test Center kivételes lehetőségeire építve a Sun egy egyedülálló RFID programot jelentett be az egyes RFID termékek kereskedelmi forgalomba kerülésének elősegítése érdelkében. E programmal a Sun új dimenzióval bővíti tesztjeit, és lehetővé teszi, hogy a társaságok a címkézésen és a szállításon túl egyéb problémákra is odafigyeljenek. Az elemzés többek között kiterjed arra, hogy az RFID-címkével ellátott dobozok vagy raktározási egységek pontosan leolvashatók legyenek a nagy sebességű szállítószalagokon, és létrehoz egy megismételhető tesztelési adatbázist arra az esetre, ha később a címkék, az olvasók vagy az RFID-rendszerek megváltoznának.

Link: A Sun RFID-ajánlata iForce partnereknekSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő