Connect with us

technokrata

Nokia: újabb hálózatbővítés a kínai Jiangxi-nál

Dotkom

Nokia: újabb hálózatbővítés a kínai Jiangxi-nál

A Nokia 60 millió amerikai dollár értékű szerződést írt alá a kínai Jiangxi MCC GSM-hálózatának bővítéséről.

A világ legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile (HK) Ltd. leányvállalata, a Jiangxi Mobile Communications Corporations Ltd. (Jiangxi MCC) a vállalat GSM hálózatbővítésének következő fázisára vonatkozó szerződést írt alá 60 millió dollárt meghaladó értékben. A Nokia a már létező megállapodást kiterjesztő szerződés szerint a legújabb gerinc- és rádióhálózati berendezéseket szállítja, emellett telepítést, optimalizálást és karbantartást is biztosít.

„A Jiangxi MCC elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű mobilszolgáltatást nyújtsa. A Nokia fejlett mobiltechnológiáját és szakértelmét ismerve örömmel dolgozunk együtt a stratégiai partnerünkké vált vállalattal.” – mondta Huang Rigao, a Jiangxi MCC igazgatója.

„Szívesen működtünk együtt az elmúlt 10 év során a Jiangxi MCC-vel. Előfizetőinek száma, hálózati lefedettsége, szolgáltatáskínálata és ügyfélszolgálatának színvonala rohamos ütemben bővült. Ezen eredmények, illetve a rendkívül szakszerű és hatékony vállalatvezetés a tartomány vezető szolgáltatójává emelte a Jiangxi MCC-t, mi pedig örömmel állunk a vállalat mellett a diadalút során. – mondta Juha Akras, a Nokia Networks üzletágának gerinchálózatokkal foglalkozó alelnöke és igazgatója.

„Boldogan folytatjuk hosszú és stratégiai együttműködésünket a Jiangxi MCC-vel, és bízunk benne, hogy a legújabb hálózatbővítés hozzájárul majd a Jiangxi folyamatos üzleti növekedéséhez, és megfelel majd az előfizetők elvárásainak.” – mondta James Lin, a Nokia China Networks üzletágának alelnöke.

A Nokia a megállapodás értelmében GSM gerinc-, és rádió-hozzáférésű hálózati infrastruktúrát szállít. A Nokia a hálózati berendezéseken túl a Nokia NetAct hálózat-, és szolgáltatáskezelő rendszert, hálózattervezést, telepítést, és a hálózat hatékony beindulása érdekében projekt menedzsmentet is biztosít. A hálózat minőségének további javítása érdekében a Nokia rádióhálózat-optimalizálási szolgáltatást is nyújt. A hálózat versenyképességét a szoftverkarbantartást is magába foglaló karbantartási szolgáltatások széles skálája garantálja.

A szállítások a szolgáltatás mihamarabbi beindítása érdekében már elindultak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák