Connect with us

Nokia: újabb hálózatbővítés a kínai Jiangxi-nál

Dotkom

Nokia: újabb hálózatbővítés a kínai Jiangxi-nál

A Nokia 60 millió amerikai dollár értékű szerződést írt alá a kínai Jiangxi MCC GSM-hálózatának bővítéséről.

A világ legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile (HK) Ltd. leányvállalata, a Jiangxi Mobile Communications Corporations Ltd. (Jiangxi MCC) a vállalat GSM hálózatbővítésének következő fázisára vonatkozó szerződést írt alá 60 millió dollárt meghaladó értékben. A Nokia a már létező megállapodást kiterjesztő szerződés szerint a legújabb gerinc- és rádióhálózati berendezéseket szállítja, emellett telepítést, optimalizálást és karbantartást is biztosít.

„A Jiangxi MCC elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű mobilszolgáltatást nyújtsa. A Nokia fejlett mobiltechnológiáját és szakértelmét ismerve örömmel dolgozunk együtt a stratégiai partnerünkké vált vállalattal.” – mondta Huang Rigao, a Jiangxi MCC igazgatója.

„Szívesen működtünk együtt az elmúlt 10 év során a Jiangxi MCC-vel. Előfizetőinek száma, hálózati lefedettsége, szolgáltatáskínálata és ügyfélszolgálatának színvonala rohamos ütemben bővült. Ezen eredmények, illetve a rendkívül szakszerű és hatékony vállalatvezetés a tartomány vezető szolgáltatójává emelte a Jiangxi MCC-t, mi pedig örömmel állunk a vállalat mellett a diadalút során. – mondta Juha Akras, a Nokia Networks üzletágának gerinchálózatokkal foglalkozó alelnöke és igazgatója.

„Boldogan folytatjuk hosszú és stratégiai együttműködésünket a Jiangxi MCC-vel, és bízunk benne, hogy a legújabb hálózatbővítés hozzájárul majd a Jiangxi folyamatos üzleti növekedéséhez, és megfelel majd az előfizetők elvárásainak.” – mondta James Lin, a Nokia China Networks üzletágának alelnöke.

A Nokia a megállapodás értelmében GSM gerinc-, és rádió-hozzáférésű hálózati infrastruktúrát szállít. A Nokia a hálózati berendezéseken túl a Nokia NetAct hálózat-, és szolgáltatáskezelő rendszert, hálózattervezést, telepítést, és a hálózat hatékony beindulása érdekében projekt menedzsmentet is biztosít. A hálózat minőségének további javítása érdekében a Nokia rádióhálózat-optimalizálási szolgáltatást is nyújt. A hálózat versenyképességét a szoftverkarbantartást is magába foglaló karbantartási szolgáltatások széles skálája garantálja.

A szállítások a szolgáltatás mihamarabbi beindítása érdekében már elindultak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő