Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia a Dow Jones Fenntarthatósági mutatójának élén áll

Dotkom

A Nokia a Dow Jones Fenntarthatósági mutatójának élén áll

A Nokia sikeresen építi be fenntarthatósági stratégiáját vállalati kultúrájába.

A Nokia megtartotta vezető helyét a Dow Jones Fenntarthatósági index két kategóriájában. A beszámolót 2004. szeptember elején hozták nyilvánosságra. A Nokia ismét az első helyen végzett a világ kommunikációs technológiái és az Európai technológia szektorban.

„A Nokia sikeresen építi be fenntarthatósági stratégiáját vállalati kultúrájába, és teljesítménye alapján egyértelműen az iparág élére sorolható. A vállalati fenntarthatóság elve a stratégiai tervezéstől annak alkalmazásán keresztül a felügyeletig és a jelentéstételig a szervezet minden szintjén nyomon követhető.” – fogalmaz a beszámoló.

Az 1999-ben bevezetett Dow Jones Fenntarthatósági indexek az első olyan globális mutatók, amelyek a világ fenntartható fejlődést célul tűző, vezető vállalatainak pénzügyi teljesítményét mérik. A Dow Jones Fenntarthatósági világindex 24 ország több mint 300 olyan vállalatát foglalja magába, amelyek a vállalati fenntarthatóság szempontjából iparáguk éllovasainak számítanak.

A vállalati fenntarthatóság olyan üzleti hozzáállást takar, amely a gazdasági, környezetvédelmi, és társadalmi folyamatokból adódó lehetőségek kiaknázásával, és az ezekből fakadó kockázatok kezelésével hosszú távú értéket teremt a részvényesek számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés