Connect with us

technokrata

A Computerlinks a Trend Micro magyarországi disztribútora

Dotkom

A Computerlinks a Trend Micro magyarországi disztribútora

2004. október 1-jétől a Computerlinks AG magyarországi leányvállalata számára is biztosít disztribúciós jogokat a Trend Micro termékeire.

Az internetes tartalombiztonsági szoftvereket és szolgáltatásokat vezető szállító Trend Micro bejelentette, hogy 2004. október 1-jétől a Computerlinks AG magyarországi leányvállalata számára is biztosít disztribúciós jogokat a Trend Micro termékeire.

A müncheni székhelyű, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Olaszországban, valamint is Svájcban jelen levő Computerlinks Csoport magasfokú szaktanácsadást igénylő eSecurity és eBusiness termékek kizárólag viszonteladók számára történő értékesítésével foglalkozik, így a Trend Micro termékei is hosszú évek óta szerepelnek a palettán.

A Computerlinks magyarországi leányvállalatát 2003. októberében alapította. A budapesti székhelyű 100 százalékos tulajdonban levő Computerlinks Kft. sikeres, az anyacég high-end szegmens IT termékeire vonatkozó értékesítési koncepcióját exportálja az Európai Unióhoz frissen csatlakozott közép-kelet-európai országokba. A cég a szaktanácsadást igénylő különböző IT-megoldások értékesítésekor kereskedő-orientált marketinget, műszaki támogatást, gyakorlatias tréningeket, kvalifikált értékesítést és tanácsadást, valamint hatékony kereskedői logisztikát magába foglaló, teljeskörű szolgáltatási csomagot kínál ügyfelei részére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák