Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szolgáltatási üzletág igazgató a Sun Microsystems-nél

Dotkom

Új szolgáltatási üzletág igazgató a Sun Microsystems-nél

A Sun Microsystems magyarországi vállalatánál Hernádi József a szolgáltatási üzletág irányításáért felel majd.

A Sun szolgáltatási üzletágának élére új vezetőt nevezett ki Hernádi József (32) személyében, aki 2004 augusztusától Szolgáltatási Üzletág Igazgató beosztásban dolgozik a cégnél.

Hernádi József 1996-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán. A diploma megszerzését követően saját tulajdonú cégét vezette, majd 1998-tól az Unisoftware Kft.-nél lesz projektvezető. 2000-től a cég jogutódjánál, a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője. 2002-től üzletfejlesztési igazgatóként folytatja pályafutását, ahol korábbi feladatai mellett a szakmai stratégia és a cégarculat, valamint a szolgáltatás portfolió kialakításáért és fejlesztéséért is felel, és közreműködik a T-Systems magyarországi integrációjának előkészítésében, valamint a Matávval való stratégiai partnerség kialakításában is. Hernádi József referenciái között szerepel a Magyar Posta SAP és rendszerfelügyelet, a Matáv CRM és a T-Mobile iratkép-kezelő rendszer projektjének előkészítése illetve vezetése.

A Sun Microsystems magyarországi vállalatánál Hernádi József a szolgáltatási üzletág irányításáért felel majd. Ezen a területen a Sun jelentős fejlődést tervez, ami nagymértékben támaszkodik a cég rohamosan bővülő szoftver-portfoliójára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés