Connect with us

technokrata

Synergon: Üzemeltetési támogatás a MOL-nak

Dotkom

Synergon: Üzemeltetési támogatás a MOL-nak

A MOL 2004. januárjától üzemelteti a piaci szereplők gázfelhasználásának előrejelzését támogató Informatikai Platformot.

A Synergon Informatika Rt. egy éven keresztül látja el a MOL Földgázszállító Rt. Informatikai Platformjának üzemeltetés-támogatási feladatait. Az egy évre szóló, 90 millió forint értékű támogatási szerződés értelmében a Synergon – alvállalkozók bevonásával – látja el a piaci szereplők gázfelhasználásának előrejelzését és elszámolását ellátó Informatikai Platform első, második és harmadik szintű üzemeltetési támogatását. A magas szolgáltatástartalmú megbízás a hardvereszközökre és az alapszoftverekre is kiterjed.

A MOL Földgázszállító Rt. 2004 januárjától üzemelteti a piaci szereplők gázfelhasználásának előrejelzését támogató Informatikai Platformot, amely egyfelől az egyes szállíttatók által adott időszakra (nap – hét – hó) vonatkozó gázigényét rögzíti, másfelől a ténylegesen elszállított gázmennyiség allokációját teszi lehetővé.

A földgázpiac működését segítő Informatikai Platform megvalósítását az Atos Origin Spanyolország (korábban Schlumberger/Sema) végezte. A Synergon az Atos Origin magyarországi leányvállalatának megvásárlásával szerzett jogot a platform üzemeltetési támogatására. A 90 millió forint értékű üzemeltetés támogatási szerződés értelmében az Informatikai Platform első, második és harmadik szintű supportját egy éven keresztül a Synergon látja el.

A megállapodásban vállalt feladatok a karbantartás, a hibaelhárítás, a változáskezelés, a támogatás és az eszközszállítás területére terjednek ki. A magas fedezettartalmú projekt kivitelezésében a Synergon Atos Origin Kft., a Humansoft Kft. és az Atos Origin Spanyolország vesz részt alvállalkozóként.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd