Connect with us

A T-Mobile bízik a nagysebességű mobil adatátvitel sikerében

Dotkom

A T-Mobile bízik a nagysebességű mobil adatátvitel sikerében

A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság megfelelő előkészítést követően közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára.

Az ország legnagyobb, a technológiai és szolgáltatási innováció terén élenjáró mobilszolgáltatójaként a T-Mobile Magyarország szerepe meghatározó lehet az UMTS magyarországi kiépítésében és elterjedésében. A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság megfelelő előkészítést követően közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára, amelyet a T-Mobile Magyarország az elkövetkező napokban természetesen tanulmányozni fog.

A T‑Mobile Magyarország harmadik generációs UMTS hálózatán a gyors adatátvitel, a jó minőségű Internet-hozzáférés és a videotelefonálás mellett, az eddigieknél jóval átfogóbb és érdekesebb tartalomkínálat érhető majd el, amely a szöveg és kép mellett, hangsúlyosan magában foglalja a jó minőségű multimédiás anyagok, tehát videofelvételek gyors továbbítását is.

Sugár András emlékeztetett: „A T-Mobile Magyarország ma is több, a harmadik generációs hálózatokra jellemző szolgáltatást nyújt Magyarországon és ezek minősége a nagyobb átviteli sebességnek (induláskor várhatóan 384 kbit/s) köszönhetően jelentősen javulhat. A mobilon nézhető televíziós műsorok, a videoletöltés és a később megjelenő videotelefonálás a mobil kommunikáció új korszakát jelentik majd. Még izgalmasabb, még érdekesebb időszak köszönt be, amely az innovációban élen járó T‑Mobile Magyarország előfizetői számára rendkívül sok újdonságot tartogat. Ezzel együtt a továbbfejlesztett GSM még sokáig meghatározó lesz és ügyfeleink számára átjárhatóvá tesszük a két technológiát, választási lehetőséget kínálva ezzel számukra.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom