Connect with us

technokrata

A T-Mobile bízik a nagysebességű mobil adatátvitel sikerében

Dotkom

A T-Mobile bízik a nagysebességű mobil adatátvitel sikerében

A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság megfelelő előkészítést követően közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára.

Az ország legnagyobb, a technológiai és szolgáltatási innováció terén élenjáró mobilszolgáltatójaként a T-Mobile Magyarország szerepe meghatározó lehet az UMTS magyarországi kiépítésében és elterjedésében. A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság megfelelő előkészítést követően közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára, amelyet a T-Mobile Magyarország az elkövetkező napokban természetesen tanulmányozni fog.

A T‑Mobile Magyarország harmadik generációs UMTS hálózatán a gyors adatátvitel, a jó minőségű Internet-hozzáférés és a videotelefonálás mellett, az eddigieknél jóval átfogóbb és érdekesebb tartalomkínálat érhető majd el, amely a szöveg és kép mellett, hangsúlyosan magában foglalja a jó minőségű multimédiás anyagok, tehát videofelvételek gyors továbbítását is.

Sugár András emlékeztetett: „A T-Mobile Magyarország ma is több, a harmadik generációs hálózatokra jellemző szolgáltatást nyújt Magyarországon és ezek minősége a nagyobb átviteli sebességnek (induláskor várhatóan 384 kbit/s) köszönhetően jelentősen javulhat. A mobilon nézhető televíziós műsorok, a videoletöltés és a később megjelenő videotelefonálás a mobil kommunikáció új korszakát jelentik majd. Még izgalmasabb, még érdekesebb időszak köszönt be, amely az innovációban élen járó T‑Mobile Magyarország előfizetői számára rendkívül sok újdonságot tartogat. Ezzel együtt a továbbfejlesztett GSM még sokáig meghatározó lesz és ügyfeleink számára átjárhatóvá tesszük a két technológiát, választási lehetőséget kínálva ezzel számukra.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd