Connect with us

technokrata

A Synergon az IBM rendszerintegrátor partnere

Dotkom

A Synergon az IBM rendszerintegrátor partnere

A szerződés értelmében a Synergon közvetlenül vásárolhat az IBM-től, UNIX alapú szervereket, tárolórendszereket, nyomtatókat, valamint kiskereskedelmi (retail) megoldásokat.

A Synergon Informatika Rt. hazánkban az elsők között szerezte meg az IBM partnerprogramjának legmagasabb, rendszerintegrátor szintű minősítését.

A rendszerintegrátori minősítés értelmében az eddig business partneri besorolással rendelkező Synergon az IBM kiemelt támogatását élvezi komplex rendszerek IBM technológiai alapokon történő megvalósítása során, közvetlenül az IBM-től vásárolhat több fajta hardver eszközt, szorosabbra tudja fűzni az együttműködést a gyártóval, valamint kiterjedtebb lehetősége nyílik az IBM-mel közös kereskedelmi- és marketingaktivitásokra is.

A rendszerintegrátori partnerszerződés a Synergon magas szakértelmének, az IBM termékek forgalmazásában elért kereskedelmi sikereinek, valamint a két cég – mindkét fél számára gyümölcsöző – stratégiai együttműködésének eredménye. Ez a besorolás egyúttal elismeri a Synergon átfogó informatikai szakértelmét és a komplex rendszerek kialakítása terén végzett rendszerintegrációs munkáját is.

A szerződés értelmében a Synergon közvetlenül vásárolhat az IBM-től, UNIX alapú szervereket, tárolórendszereket, nyomtatókat, valamint kiskereskedelmi (retail) megoldásokat. Emellett közvetlenebb együttműködésre nyílik lehetősége az informatikai óriással, továbbá arra is, hogy az IBM-mel közös kereskedelmi- és marketingakciókkal jelenjen meg a piacon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd