Connect with us

A Synergon az IBM rendszerintegrátor partnere

Dotkom

A Synergon az IBM rendszerintegrátor partnere

A szerződés értelmében a Synergon közvetlenül vásárolhat az IBM-től, UNIX alapú szervereket, tárolórendszereket, nyomtatókat, valamint kiskereskedelmi (retail) megoldásokat.

A Synergon Informatika Rt. hazánkban az elsők között szerezte meg az IBM partnerprogramjának legmagasabb, rendszerintegrátor szintű minősítését.

A rendszerintegrátori minősítés értelmében az eddig business partneri besorolással rendelkező Synergon az IBM kiemelt támogatását élvezi komplex rendszerek IBM technológiai alapokon történő megvalósítása során, közvetlenül az IBM-től vásárolhat több fajta hardver eszközt, szorosabbra tudja fűzni az együttműködést a gyártóval, valamint kiterjedtebb lehetősége nyílik az IBM-mel közös kereskedelmi- és marketingaktivitásokra is.

A rendszerintegrátori partnerszerződés a Synergon magas szakértelmének, az IBM termékek forgalmazásában elért kereskedelmi sikereinek, valamint a két cég – mindkét fél számára gyümölcsöző – stratégiai együttműködésének eredménye. Ez a besorolás egyúttal elismeri a Synergon átfogó informatikai szakértelmét és a komplex rendszerek kialakítása terén végzett rendszerintegrációs munkáját is.

A szerződés értelmében a Synergon közvetlenül vásárolhat az IBM-től, UNIX alapú szervereket, tárolórendszereket, nyomtatókat, valamint kiskereskedelmi (retail) megoldásokat. Emellett közvetlenebb együttműködésre nyílik lehetősége az informatikai óriással, továbbá arra is, hogy az IBM-mel közös kereskedelmi- és marketingakciókkal jelenjen meg a piacon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom