Connect with us

technokrata

Vezető szegmensben a Symantec Managed Security Services

Dotkom

Vezető szegmensben a Symantec Managed Security Services

A vezérelt védelmi szolgáltatókat elemző „Magic Quadrant” jelentés a Symantec Managed Security Services-t a vezető szegmensbe sorolja.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy a Gartner által megjelentetett legfrissebb, az észak-amerikai vezérelt védelmi szolgáltatókat (MSSP) elemző „Magic Quadrant” (varázsos szegmens) jelentés szerint megőrizte helyét a vezetők szegmensében. A 2004. július 26-án kiadott jelentés 2003 második féléve alapján elemzi az MSSP-piacon jelen levő szolgáltatókat, és elképzeléseik teljessége, valamint teljesítőképességük szerint értékeli őket.

A jelentés szerint 2003 második felében Észak-Amerikában a vezérelt védelmi szolgáltatások piacának erős növekedése mind a régi piaci szereplők, mind a piacra újonnan belépők számára folytatódott. Ebben az időszakban 19 százalékkal nőtt az árbevétel.

A Gartner 2004 áprilisában több téren is korszerűsítette a kiértékelési feltételeket. Ilyen új feltétel például a sebezhetőség belső vizsgálatának, a veszélyeknek a gyártó teljes szolgáltatási palettáján történő frissítésének, valamint az ügyfeleket széleskörű jelentési és elemzési opciókkal ellátó webportálok frissítésének elvárhatósága. Az utóbbi hónapokban a Symantec Managed Security Services megnövelt sérülékenység-felismerő képességeket, a Global Emerging Threat Notification Program (a felbukkanó veszélyekről értesítő, világméretű program) képességeinek bővítését és új, az ügyfelek számára védelmük helyzetének és a globális veszélykörnyezetben a kockázatcsökkentés módjainak jobb átláthatóságát biztosító, Secure Internet Interface 3.0 (védett Internet-felület) ügyfél-webportált jelentett be.

A Symantec Managed Security Services az egész világra kiterjedően gyűjtött információt felhasználva a felbukkanó veszélyforrások elleni védekezéshez, illetve a kockázatok összességének csökkentésére gyors és pontos védelmi adatelemzést kínál ügyfeleinek. Folyamatos, időazonosan nyújtott szolgáltatásai, a lehetséges veszélyek folyamatos megfigyelése és kezelése, szakértői elemzése és a rájuk történő azonnali reagálás által erősítik a szervezet védelmi helyzetét. A Symantec védelmi műveleti központjait (SOC) független külső felülvizsgálat során a szakma fő szabványainak, így a BS7799 minősítésnek és az SAS70 II. típusú felülvizsgálatnak teljes mértékben megfelelőnek találták.

A Magic Quadrant elismerés elnyeréséért a Symantec-et a Gartner az alábbi területeken értékelte:

Teljesítőképesség: Az éves bevétel vagy a beruházott tőke, az értékesítési csatornapartnerek kiterjedtsége, a vezetés tapasztaltsága és az ismertség.

Elképzelések: Kutatás és fejlesztés, szolgáltatáspaletta, védelemkezelő eljárások, eszközkezelő technika, jelentéskészítés és webes portál.

A Gartner szerint azok a gyártók tartoznak a vezetők közé, akiknek ma jó a teljesítményük, világos elképzelésük van a piaci irányzatokról és aktívan alakítják ki a piacvezető pozíciójuk megtartásához szükséges képességeiket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd