Connect with us

technokrata

Epicor Procurement az EMP-nél

Dotkom

Epicor Procurement az EMP-nél

Az Experience Music Project az Epicort választotta ügyviteli folyamatainak korszerűsítésére, s ezzel jelentős költségmegtakarítást ért el.

Az Experience Music Project (EMP) interaktív zenei múzeum, – amely az amerikai popzenét meghatározó kifejezésmód történetét mutatja be – jelentős költségmegtakarítást ért el az Epicor Procurement használatával.

A látogatók interaktív részvételével zajló kiállítási programokra specializálódott seattle-i központú EMP a múzeumok nagy részével ellentétben egész évben folyamatosan frissíti kiállításainak anyagát. Ez a hatalmas feladat, amelyet 215 alkalmazott lát el, olyan műszaki infrastruktúrát igényel, amely pontosan és hatékonyan képes kezelni az intézmény beszerzési és elszámolási funkcióit.

Az Epicor Procurement egy teljes beszerzés-felügyeleti megoldás, amely zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a vevők és a szállítók között a termékek és szolgáltatások közvetett és közvetlen beszerzése során. Az Epicor Procurement rendszer részeként az Epicor for Non-Profit Organizations nevű ügyviteli rendszer biztosítja az EMP számára, hogy a jóváhagyásokat még a beszerzési költségek felmerülése előtt megszerezze és dokumentálja, továbbá lehetővé teszi a vezetőség számára az elszámolási kódok áttekintését, valamint a ráfordítások projektenkénti nyomon követését és jóváhagyását.

Paula Reeves, az EMP beszerzési szakértője szerint az Epicor Procurement körülbelül 15 munkaórát takarít meg hetente az EMP könyvelési osztályának, ahonnan az Epicor Procurement automatikus munkafolyamat-kezelési funkciójának köszönhetően már nem szükséges kiküldeni a számlákat az egyes részlegeknek.

Az Epicor Procurement megbízható online munkafolyamat-kezelési megoldása segít a költségek felügyeletében azáltal, hogy megszünteti a szabályozatlan szerződés nélküli vásárlásokat, valamint feleslegessé teszi a beszerzési eljárások papíralapú rögzítését. A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, éjjel-nappal elkészíthessék igénylésüket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd