Connect with us

A Siemens a konyhába csalja a férfiakat

Dotkom

A Siemens a konyhába csalja a férfiakat

Futball a konyhában: hűtőszekrény beépített TV-vel és időjárásjelzővel.

A Siemens név hallatán az ügyfélközpontúság mellett az innováció az, ami eszükbe juthat a fogyasztóknak. Nem véletlen, hiszen a vállalat stratégiájának egyik erőssége termékeinek, szolgáltatásainak és megoldásainak egyedülállóan széles választékából adódik, melynek révén tartós vevői sikereket alapozott meg.

Az alapító, Werner von Siemens időtálló vízióját megvalósítva szolgálja a vállalat a műszaki haladást. Ennek eredményeként ezentúl a konyhában foglalatoskodó háziasszonynak (vagy éppenséggel a kedvet kapott férfinak) sem kell lemondani a TV-nézésről, például izgalmas sportközvetítések idején: a Siemens piacra vitte coolMedia sorozatú hűtőszekrényeit, melyek beépített televízióval, más változatban beépített sztereo-rádióval és CD-vel vannak felszerelve.

A TV-sített frigó előoldalán 38 cm-es LCD képernyő valamint két hangszóró és fejhallgató-csatlakozó helyezkedik el. Ha netán a tűzhelytől rossz látószög adódna, a képernyő 45 fokig elfordítható. Ha a TV-műsor nem felel meg, a rendszerhez három cinch-csatlakozóval videó- illetve DVD-lejátszó is illeszthető. Arra az esetre is van megoldás, ha a konyhában nincs TV antenna-csatlakozó: ezen az interface-en keresztül rádió-modullal továbbított TV-képek is vehetők. Természetesen a TV távkapcsolóval vezérelhető. Ugyanez vonatkozik a sztereórádió + CD változatra is.

A coolMedia hűtő és fagyasztó modellek időjárásjelzője a külső és belső hőmérséklet mellett a légnyomással és páratartalommal kiegészített idő-előrejelzést ad. Ráadásul dátum-kijelzővel, valamint tészta- vagy tojásfőzéshez beállítható időmérővel is fel vannak szerelve. Nem mellékesen a hűtő-fagyasztó alapfunkció is a legkorszerűbb színvonalon, energia-takarékosan működik. A modellek ára 2.200-tól 2.800 euróig terjed.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom