Connect with us

technokrata

A Siemens a konyhába csalja a férfiakat

Dotkom

A Siemens a konyhába csalja a férfiakat

Futball a konyhában: hűtőszekrény beépített TV-vel és időjárásjelzővel.

A Siemens név hallatán az ügyfélközpontúság mellett az innováció az, ami eszükbe juthat a fogyasztóknak. Nem véletlen, hiszen a vállalat stratégiájának egyik erőssége termékeinek, szolgáltatásainak és megoldásainak egyedülállóan széles választékából adódik, melynek révén tartós vevői sikereket alapozott meg.

Az alapító, Werner von Siemens időtálló vízióját megvalósítva szolgálja a vállalat a műszaki haladást. Ennek eredményeként ezentúl a konyhában foglalatoskodó háziasszonynak (vagy éppenséggel a kedvet kapott férfinak) sem kell lemondani a TV-nézésről, például izgalmas sportközvetítések idején: a Siemens piacra vitte coolMedia sorozatú hűtőszekrényeit, melyek beépített televízióval, más változatban beépített sztereo-rádióval és CD-vel vannak felszerelve.

A TV-sített frigó előoldalán 38 cm-es LCD képernyő valamint két hangszóró és fejhallgató-csatlakozó helyezkedik el. Ha netán a tűzhelytől rossz látószög adódna, a képernyő 45 fokig elfordítható. Ha a TV-műsor nem felel meg, a rendszerhez három cinch-csatlakozóval videó- illetve DVD-lejátszó is illeszthető. Arra az esetre is van megoldás, ha a konyhában nincs TV antenna-csatlakozó: ezen az interface-en keresztül rádió-modullal továbbított TV-képek is vehetők. Természetesen a TV távkapcsolóval vezérelhető. Ugyanez vonatkozik a sztereórádió + CD változatra is.

A coolMedia hűtő és fagyasztó modellek időjárásjelzője a külső és belső hőmérséklet mellett a légnyomással és páratartalommal kiegészített idő-előrejelzést ad. Ráadásul dátum-kijelzővel, valamint tészta- vagy tojásfőzéshez beállítható időmérővel is fel vannak szerelve. Nem mellékesen a hűtő-fagyasztó alapfunkció is a legkorszerűbb színvonalon, energia-takarékosan működik. A modellek ára 2.200-tól 2.800 euróig terjed.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd