Connect with us

technokrata

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

Dotkom

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

A Computer Associates International az eTrust új funkcióival támogatja az Advanced Security Technologies megoldással ellátott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot.

Az eTrust biztonságkezelő megoldás új funkciói az SP2 Windows Security Centerrel együttműködve biztosítják a számítógépek naprakész és aktív vírusvédelmét, eközben segítséget adnak a felhasználóknak a Windows tűzfalának optimális konfigurálásához. Az eTrust Antivirus és a végfelhasználóknak szánt eTrust EZ Antivirus szoftverbe integrált új funkciók egyaránt alkalmasak a CA vállalati, kis- és középvállalkozások végfelhasználóinak magas szintű kiszolgálására.

“A vállalati eTrust Antivirus és az egyéni eTrust EZ Antivirus megoldás a Windows natív biztonsági funkcióival együttműködve garantálja a komplett és naprakész vírus-információkat, emellett támogatja a biztonsági mechanizmusok megfelelő konfigurálását és maximális védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal és a hálózat-alapú veszélyekkel szemben.” – nyilatkozta Toby Weiss, a CA eTrust Security Management Solutions senior elnökhelyettese.

Az Advanced Security Technologies képességű SP2 szervizcsomag tartalmazza a Microsoft legfrissebb biztonsági javításait és fejlesztéseit a Windows XP operációs rendszer felhasználói számára. Segítségével magasabb szinten konfigurálható az alapértelmezett biztonság, emellett képes automatikusan elvégezni az új biztonsági funkciók telepítését, amelyekkel magasabb szintű védelem biztosítható a számítógépre leselkedő támadásokkal, vírusokkal és egyéb biztonsági veszélyekkel szemben.

“A Microsoft örömmel működik együtt a CA-val, amelynek eredményeként a felhasználók még magasabb szintű biztonságban részesülhetnek.” mondta Neil Charney, a Microsoft Windows termék menedzselési igazgatója – “A Windows Security Center funkcióval automatikusan ellenőrizhető a biztonsági funkcionalitás alapvető állapota. Egyszóval, a CA által nyújtott támogatás fontos lépés annak érdekében, hogy a felhasználók a legfrissebb biztonsági képességekkel és frissítésekkel rendelkezzenek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák