Connect with us

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

Dotkom

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

A Computer Associates International az eTrust új funkcióival támogatja az Advanced Security Technologies megoldással ellátott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot.

Az eTrust biztonságkezelő megoldás új funkciói az SP2 Windows Security Centerrel együttműködve biztosítják a számítógépek naprakész és aktív vírusvédelmét, eközben segítséget adnak a felhasználóknak a Windows tűzfalának optimális konfigurálásához. Az eTrust Antivirus és a végfelhasználóknak szánt eTrust EZ Antivirus szoftverbe integrált új funkciók egyaránt alkalmasak a CA vállalati, kis- és középvállalkozások végfelhasználóinak magas szintű kiszolgálására.

“A vállalati eTrust Antivirus és az egyéni eTrust EZ Antivirus megoldás a Windows natív biztonsági funkcióival együttműködve garantálja a komplett és naprakész vírus-információkat, emellett támogatja a biztonsági mechanizmusok megfelelő konfigurálását és maximális védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal és a hálózat-alapú veszélyekkel szemben.” – nyilatkozta Toby Weiss, a CA eTrust Security Management Solutions senior elnökhelyettese.

Az Advanced Security Technologies képességű SP2 szervizcsomag tartalmazza a Microsoft legfrissebb biztonsági javításait és fejlesztéseit a Windows XP operációs rendszer felhasználói számára. Segítségével magasabb szinten konfigurálható az alapértelmezett biztonság, emellett képes automatikusan elvégezni az új biztonsági funkciók telepítését, amelyekkel magasabb szintű védelem biztosítható a számítógépre leselkedő támadásokkal, vírusokkal és egyéb biztonsági veszélyekkel szemben.

“A Microsoft örömmel működik együtt a CA-val, amelynek eredményeként a felhasználók még magasabb szintű biztonságban részesülhetnek.” mondta Neil Charney, a Microsoft Windows termék menedzselési igazgatója – “A Windows Security Center funkcióval automatikusan ellenőrizhető a biztonsági funkcionalitás alapvető állapota. Egyszóval, a CA által nyújtott támogatás fontos lépés annak érdekében, hogy a felhasználók a legfrissebb biztonsági képességekkel és frissítésekkel rendelkezzenek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom