Connect with us

technokrata

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

Dotkom

A Computer Associates támogatja a Windows XP SP2-t

A Computer Associates International az eTrust új funkcióival támogatja az Advanced Security Technologies megoldással ellátott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot.

Az eTrust biztonságkezelő megoldás új funkciói az SP2 Windows Security Centerrel együttműködve biztosítják a számítógépek naprakész és aktív vírusvédelmét, eközben segítséget adnak a felhasználóknak a Windows tűzfalának optimális konfigurálásához. Az eTrust Antivirus és a végfelhasználóknak szánt eTrust EZ Antivirus szoftverbe integrált új funkciók egyaránt alkalmasak a CA vállalati, kis- és középvállalkozások végfelhasználóinak magas szintű kiszolgálására.

“A vállalati eTrust Antivirus és az egyéni eTrust EZ Antivirus megoldás a Windows natív biztonsági funkcióival együttműködve garantálja a komplett és naprakész vírus-információkat, emellett támogatja a biztonsági mechanizmusok megfelelő konfigurálását és maximális védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal és a hálózat-alapú veszélyekkel szemben.” – nyilatkozta Toby Weiss, a CA eTrust Security Management Solutions senior elnökhelyettese.

Az Advanced Security Technologies képességű SP2 szervizcsomag tartalmazza a Microsoft legfrissebb biztonsági javításait és fejlesztéseit a Windows XP operációs rendszer felhasználói számára. Segítségével magasabb szinten konfigurálható az alapértelmezett biztonság, emellett képes automatikusan elvégezni az új biztonsági funkciók telepítését, amelyekkel magasabb szintű védelem biztosítható a számítógépre leselkedő támadásokkal, vírusokkal és egyéb biztonsági veszélyekkel szemben.

“A Microsoft örömmel működik együtt a CA-val, amelynek eredményeként a felhasználók még magasabb szintű biztonságban részesülhetnek.” mondta Neil Charney, a Microsoft Windows termék menedzselési igazgatója – “A Windows Security Center funkcióval automatikusan ellenőrizhető a biztonsági funkcionalitás alapvető állapota. Egyszóval, a CA által nyújtott támogatás fontos lépés annak érdekében, hogy a felhasználók a legfrissebb biztonsági képességekkel és frissítésekkel rendelkezzenek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd