Connect with us

technokrata

Check Point: a brit fejlesztési minisztériumnál

Dotkom

Check Point: a brit fejlesztési minisztériumnál

Az angol Nemzetközi Fejlesztésügyi Minisztérium a Check Point biztonságát választotta.

A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette, hogy az angol kormány Nemzetközi Fejlesztésügyi Minisztériuma (DFID) a jelenlegi biztonsági infrastruktúráját a Check Point intelligens biztonsági megoldásaira cseréli. A migráció a DFID stratégiájának része, amely által könnyebb elérhetőséget és az üzletmenet folytonosságát biztosíthatja minden irodája, illetve távolról dolgozó munkatársai számára szerte a világon. A biztonsági megoldások, melyeket Londonból, illetve Glasgow-ból felügyelnek majd, a világon több mint hetven iroda dolgozói számára biztosítják a biztonságos és megbízható videokonferenciák, vagy a távoli hozzáférés lehetőségét. A rendszer felállításában az Assurix informatikai biztonság tanácsadó vállalat nyújt segítséget.

A DFID kulcsszerepet játszik a szegénység felszámolásában, illetve a fenntartható fejlődés eszméjének népszerűsítésében olyan tevékenységek által, mint a rekonstrukciós, újjáépítési projektek, humanitárius segítség nyújtása, vagy a kétoldalú segítségnyújtási szervezet felállítása. A DFID elsősorban olyan országokban van jelen, ahol háború pusztít, illetve minimális hálózati és kommunikációs infrastruktúrával rendelkeznek, így olyan rendszert választott, amelynek segítségével a munkatársak akkor is biztonságosan hozzáférhetnek a rendszerhez, ha nem tudnak bemenni az irodába. Emellett a videokonferenciák szervezése által is javulhat a DFID munkatársak közötti kommunikáció, illetve a szervezeti információ megosztás.

A DFID folyamatosan telepíti a VPN-1-et az egyes telephelyek közötti kapcsolathoz, illetve a VPN-1 SecureClient megoldást a dolgozók távoli vagy otthoni munkavégzéséhez. Emellett a DFID a Check Point SmartCenter-ét használja majd annak érdekében, hogy a DFID egy helyről kontrollálhassa a biztonságot, gyorsan és egyszerűen telepíthesse az új irodák biztonsági rendszereit, valamint csökkentse az adminisztrációs költségeket. A Check Point ClusterXL elnevezésű terheléselosztó és magas rendelkezésre állást biztosító megoldását is alkalmazzák majd annak érdekében, hogy rangsorolják az egyes hálózati forgalmi adatokat, illetve, hogy elkerülhessék a hálózati üresjáratokat.

A Check Point megoldásának tesztelésekor egy sor új funkciót is kipróbálhatott a DFID – olyanokat, amelyek nyújtására nem volt képes a DFID előző rendszere; például: VPN routing, IP telefónia, forgalom-priorizálás.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd