Connect with us

technokrata

Új McAfee tartalommenedzsment megoldás

Dotkom

Új McAfee tartalommenedzsment megoldás

A McAfee biztonságos tartalommenedzsment-családjának részét képező McAfee WebShield védelmet nyújt a vírusok ellen, tartalomellenőrzést végez, és vásárolható hozzá a nem kívánatos elektronikus leveleket szűrő kiegészítés is.

A McAfee Appliance család tagjai a McAfee e250, az e500 és az e1000 szoftverek, melyek vírusvédelmet, tartalomszűrést és a nem kívánatos levelek elleni védelmet nyújtanak a teljes hálózatnak, a központi szerverekig bezárólag. A McAfee WebShield szoftverrel az adminisztrátor ellenőrizni tudja a be- és kimenő elektronikus levelek tartalmát, enyhítve ezzel a nem kívánatos elektronikus levelek által okozott problémákat, és megakadályozva a rosszindulatú kódok és vírusok fertőzését a hálózaton.

A McAfee WebShield átvizsgálja az Internet-átjárón átmenő, beérkező és elküldendő levelek tartalmát, segíti az erőforrások optimalizálását, növeli a termelékenységet és megakadályozza az iparági vagy vállalati szabályzatok megsértését. A fentieken kívül a McAfee SpamKiller szoftver is futtatható a WebShield szoftver mellett a McAfee által védett gépeken, hatszintű, szabályokon alapuló, megelőző jellegű védelmet nyújtva, amely magában foglalja többek között a heurisztikus ellenőrzést vagy az állomány integritás vizsgálatát.

˝A biztonságos tartalommenedzsment megoldások esetében elengedhetetlen a védelem biztosítása a legkényesebb területeken, mint amilyen vírusvédelem, a nem kívánatos levelek és a tartalom szűrése – ideális esetben egy kombinált vagy integrált megoldásban. A McAfee WebShield és SpamKiller megoldásai átfogó tartalomellenőrzést végeznek, amely magában foglalja többek között a vírusvédelmi szabályzatok kezelését vagy a nem kívánatos levelek és tartalmak szűrését, még mielőtt azok bejuthatnának a szervezetbe.˝ – nyilatkozta Brian Burke, az IDC kutatáselemzője.

A McAfee WebShield Appliance 3.0 számos új szolgáltatása között szerepel a biztonsági szabályzatok teljes támogatása, amely lehetővé teszi, hogy az adminisztrátor logikai csoportokat hozzon létre, amelyekre különféle szabályokat érvényesíthet. Az új kezelőfelület és konfigurációs varázsló nagyobb átláthatóságot kínál, az SMTP forgalom naplózása segíti az adminisztrátorokat a hibák megtalálásában és kijavításában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd