Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre népszerűbbek a HP OpenView család változás- és konfiguráció-felügyeleti szoftverei

Dotkom

Egyre népszerűbbek a HP OpenView család változás- és konfiguráció-felügyeleti szoftverei

A Gartner Magic Quadrant mátrixában elfoglalt pozíció szerint egyre népszerűbbek a Radia termékre épülő HP OpenView felügyeleti szoftverek.

A HP bejelentette, hogy a Gartner ágazati elemzőcég az asztali gépes szoftverterítő alkalmazások piacáról készített vizsgálatában ötödik alkalommal is a vezető megoldások közé sorolta a HP OpenView Radia megoldásokat.

A Gartner Magic Quadrant mátrix jövőképük, stratégiájuk teljessége alapján értékeli a szállítókat – így többek között a termékportfolió szélességét és elemeinek funkcionalitását, a sikeres bevezetéseket, a jelenlegi és jövőbeni ügyféligények kielégítésének képességét, valamint a cég ügyfélszolgálati és támogatási tevékenységét, piaci részesedését és pénzügyi helyzetét is vizsgálja. A HP idén áprilisban felvásárolta a változás- és konfiguráció-felügyeleti megoldások szállítására szakosodott Novadigmot, és saját globális szoftverüzletágába (HP Software Global Business Unit) integrálta a cég üzleti eszközportfoliójának részét képező Radia felügyeleti szoftvercsaládot.

A Gartner definíciója szerint a „vezető” besorolású szállítók jó üzleti teljesítményt mutatnak, határozott jövőképpel rendelkeznek a piac fejlődési irányával kapcsolatban, és aktívan munkálkodnak a vezető pozíció megtartását segítő kompetenciák kiépítésén. A jelentés a piac legátfogóbb szabályalapú konfiguráció-felügyeleti megoldásaiként értékeli a Radia-alapú HP OpenView felügyeleti szoftvereket, külön kiemelve, hogy milyen jól illeszkednek a tipikus nagyvállalati környezetek belső folyamataihoz.

A HP OpenView szoftverportfolió részét képező, Radia-alapú HP OpenView felügyeleti alkalmazások automatizálják a szoftverek, valamint az asztali és noteszgépeken, illetve szervereken futó egyéb digitális megoldások életciklus-kezelését. A „kívánt állapot” elérését támogató felügyeleti funkciójuk automatikusan képes érvényesíteni a meghatározott konfigurációs szabályokat és végrehajtani a szükséges változtatásokat – ily módon lehetővé teszi az IT-szervezetek számára az adminisztrációs költségek mérséklését, a megbízhatóság javítását és a környezetükben futó szoftverek tervezett változtatásainak gyorsabb bevezetését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés