Connect with us

Egyre népszerűbbek a HP OpenView család változás- és konfiguráció-felügyeleti szoftverei

Dotkom

Egyre népszerűbbek a HP OpenView család változás- és konfiguráció-felügyeleti szoftverei

A Gartner Magic Quadrant mátrixában elfoglalt pozíció szerint egyre népszerűbbek a Radia termékre épülő HP OpenView felügyeleti szoftverek.

A HP bejelentette, hogy a Gartner ágazati elemzőcég az asztali gépes szoftverterítő alkalmazások piacáról készített vizsgálatában ötödik alkalommal is a vezető megoldások közé sorolta a HP OpenView Radia megoldásokat.

A Gartner Magic Quadrant mátrix jövőképük, stratégiájuk teljessége alapján értékeli a szállítókat – így többek között a termékportfolió szélességét és elemeinek funkcionalitását, a sikeres bevezetéseket, a jelenlegi és jövőbeni ügyféligények kielégítésének képességét, valamint a cég ügyfélszolgálati és támogatási tevékenységét, piaci részesedését és pénzügyi helyzetét is vizsgálja. A HP idén áprilisban felvásárolta a változás- és konfiguráció-felügyeleti megoldások szállítására szakosodott Novadigmot, és saját globális szoftverüzletágába (HP Software Global Business Unit) integrálta a cég üzleti eszközportfoliójának részét képező Radia felügyeleti szoftvercsaládot.

A Gartner definíciója szerint a „vezető” besorolású szállítók jó üzleti teljesítményt mutatnak, határozott jövőképpel rendelkeznek a piac fejlődési irányával kapcsolatban, és aktívan munkálkodnak a vezető pozíció megtartását segítő kompetenciák kiépítésén. A jelentés a piac legátfogóbb szabályalapú konfiguráció-felügyeleti megoldásaiként értékeli a Radia-alapú HP OpenView felügyeleti szoftvereket, külön kiemelve, hogy milyen jól illeszkednek a tipikus nagyvállalati környezetek belső folyamataihoz.

A HP OpenView szoftverportfolió részét képező, Radia-alapú HP OpenView felügyeleti alkalmazások automatizálják a szoftverek, valamint az asztali és noteszgépeken, illetve szervereken futó egyéb digitális megoldások életciklus-kezelését. A „kívánt állapot” elérését támogató felügyeleti funkciójuk automatikusan képes érvényesíteni a meghatározott konfigurációs szabályokat és végrehajtani a szükséges változtatásokat – ily módon lehetővé teszi az IT-szervezetek számára az adminisztrációs költségek mérséklését, a megbízhatóság javítását és a környezetükben futó szoftverek tervezett változtatásainak gyorsabb bevezetését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom