Connect with us

technokrata

A SAS az adatbányászati és adattárház eszközök piacvezetője

Dotkom

A SAS az adatbányászati és adattárház eszközök piacvezetője

Adatbányászati eszközeinek kiemelkedő teljesítménye az operatív üzleti adatelemző eszközök kategóriájában is megerősíti a SAS vezető helyét.

A SAS bejelentette, hogy az adatbányászati és adattárház eszközök piacának elsőszámú szállítójává vált. A hírt az IDC, az informatikai ágazat vezető piacelemző és tanácsadó cége két, egymástól független jelentése is megerősíti. A SAS az üzleti intelligencia eszközök egyik legszélesebb portfoliójával rendelkezik: termékei között ugyanúgy megtalálhatók az adattárház eszközök, a jelentéskészítő és analitikus alkalmazások, mint a fejlett adatelemző, például szöveges adatbányászati eszközök.

„Az ágazat szereplői szerint a SAS az operatív üzleti adatelemző eszközök egyik piacvezetője. Ez a jelentés újabb bizonyítéka annak, hogy üzleti intelligencia eszközeink a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek.” – nyilatkozta Rob Stephens, a SAS technológiai stratégiáért felelős igazgatója. „A SAS Intelligence Platform üzleti adatelemező alkalmazáscsomag teljes körű kihasználásával ügyfeleink hatékonyan oldhatják meg bonyolult üzleti problémáikat, következetesebb és megalapozottabb döntéseket hozhatnak, csökkenthetik költségeiket és növelhetik nyereségüket.” – tette hozzá.

Az adattárház eszközök a SAS üzleti intelligencia szerves részét képezik. Dan Vesset, az IDC adatelemzéssel és adattárházakkal foglalkozó üzletágának kutatási igazgatója jelentésében kiemelte: „A SAS kínálja az adattárház eszközök legszélesebb választékát. Saját ETL-t fejlesztett ki, száz százalékos tulajdonosa a DataFlux cégnek, és figyelmének középpontjába az adatminőséget helyezte. Ellentétben két fő versenytársáéval, a SAS stabil éves növekedési üteme jelzi a vállalatnak az adattárház-fejlesztő eszközök piacán elért szilárd pozícióját.”

Fejlett adatelemző eszközeinek köszönhetően a SAS – a 2003. évi bevételi adatokon alapuló 35 százalékos piaci részesedésével – továbbra is az adatbányászati eszközök piacvezetője. A cég immár ötödik éve őrzi sikerrel vezető pozícióját az adattárházak információelérési eszközeinek piacán.

Adatbányászati eszközeinek kiemelkedő teljesítménye az operatív üzleti adatelemző eszközök kategóriájában is megerősíti a SAS vezető helyét. „Az ügyfelek a SAS operatív üzleti adatelemző eszközeinek hozzáadott értéket képviselő funkciói, így például az integrált adat- és szövegbányászat segítségével nyerhetnek legkönnyebben betekintést vállalataik bonyolult üzleti folyamataiba. Az egységes platformon alapuló, de a hagyományos adatelemzési funkciókon túlmutató termékek révén továbbra is megelőzzük vetélytársainkat.” – mondta Stephens.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd