Connect with us

Már tesztelés alatt a Kaspersky Anti-Virus 5.5

Dotkom

Már tesztelés alatt a Kaspersky Anti-Virus 5.5

A Kaspersky Labs elindította a Kaspersky Anti-Virus for Novell Netware új verziójának bétatesztelését. A termék nyílt tesztelése során minden érdeklődőt várnak a vállalat honlapján.

A 5.5 verzió új és hatékonyabb felügyeleti eszközöket kínál a szerverek védelmére. A hálózati rendszergazdák a távoli felügyelethez már webes felületet is használhatnak a szabványos NetWare modul, a ConsoleOne mellett. Az új webes felület grafikailag szinte mindenben megegyezik a ConsoleOne felületével, amely megkönnyíti a rendszergazdáknak a két felület közötti váltást.

A termék legújabb verziója ugyanazokon a technológiákon alapul, mint az 5.0 verzió. Ilyen technológia például a vírusvédelmi motor védett címterületen történő futtatása, amellyel a szerver védelme megbízható marad függetlenül a rosszindulatú kód veszélyességétől.

A Kaspersky Anti-Virus for Novell Netware több vírusvédelmi motort telepít és használ a rendszerterhelés csökkentésére, a teljesítmény javítására. Ez a terheléselosztási rendszer biztosítja a gyors és biztonságos víruskeresést és -figyelést.

A teljesítmény-statisztikák összegyűjtésének és bemutatásának technológiája szintén egy új funkció. Az adatok szűréséhez, rendszerezéséhez és egyesítéséhez a rendszergazdák testre szabhatják a statisztikai naplót. A statisztikák .txt és .xml formátumban egyaránt megjelennek, így a rendszergazdák szövegszerkesztő és webböngésző alkalmazásokban egyaránt megtekinthetik az eredményeket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom