Connect with us

technokrata

A Motorola szállítja a brüsszeli repülőtér digitális rádiókommunikációs rendszerét

Dotkom

A Motorola szállítja a brüsszeli repülőtér digitális rádiókommunikációs rendszerét

TETRA rendszer a brüsszeli repülőtéren.

A belga légiirányító szolgálat, a Belgocontrol igazgatótanácsának döntése alapján a Motorola építheti ki a korszerű TETRA rendszert a brüsszeli repülőtéren, amely az immár 9 éve – magas fenntartási költséggel – működő analóg rendszert hivatott felváltani.

A Motorola Dimetra IP rendszere az egész brüsszeli repülőteret lefedi majd és így a különböző repülőtéri szervezetek és részlegek között, közel 1.000 felhasználó számára biztosít majd hang- és adatátviteli szolgáltatást. A tervek szerint 2005 elejére elkészülő új hálózat legnagyobb előnye a rugalmasság, amely révén a Belgocontrol csökkentheti a működési és fenntartási költségeket, és szükség esetén kibővítheti kommunikációs szolgáltatásait az irányítása alatt álló további négy regionális repülőtérre.

A Belgocontrol 1998-ban alapított, több mint 1.000 alkalmazottat foglalkoztató független részvénytársaság, amely felügyeli és irányítja Belgium civil légterét, köztük a brüsszeli és négy regionális repülőteret.

A brüsszeli légi kikötő Belgium első számú repülőtere és Európa egyik legjelentősebb forgalmi csomópontja. 2003-ban több mint 15 millió utast fogadott és jelenleg több mint 19.000 földi alkalmazott szolgálja az utazók kényelmét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák