Connect with us

technokrata

A 2004. évi Athéni Olimpiai Játékok egyik fő támogatója a Samsung

Dotkom

A 2004. évi Athéni Olimpiai Játékok egyik fő támogatója a Samsung

A Samsung hozzájárulása nem merül ki egyszerű pénzügyi támogatásban.

A Samsung régóta támogat különböző sporteseményeket, köztük olyan világméretű versenyeket, mint az Ázsia Játékok vagy az Olimpiai Játékok. A dotációk lehetővé teszik, hogy a Samsung megfeleljen a társadalmi szerepvállalás kihívásainak, s ezáltal közeli kapcsolatot tartson fenn különböző emberekkel a világ minden pontján. Hiszen a sport egyedülálló szerepet tölt be az emberek közötti, kortól, bőrszíntől és nemtől független egyenlőség, valamint a béke és boldogság megteremtésében. A Samsung szerint a vállalat filozófiája kéz a kézben jár a sport és a verseny szellemével, emellett arra törekszik, hogy az embereket közelebb hozza egymáshoz, és egy jobb emberi társadalmat hozzon létre.

Túl a költői szavakon: a sportesemények támogatása a Samsung marketing- és kommunikációs stratégiájának fontos részét képezi. Ez nem csak a márkanév ismertségét növeli világszerte, de jól érzékelteti a vállalat felelősségtudatát és globális jelenlétét. Ebből kifolyólag a Samsung hozzájárulása nem merül ki egyszerű pénzügyi támogatásban: fejlett digitális kommunikációs technológiája segítségével biztosítja az említett sportesemények sikeres lebonyolítását.

A Samsung Electronics Magyar Rt. szintén szeretne hozzájárulni a magyar csapat hagyományokhoz méltó szerepléséhez a 2004-es Athéni Játékokon, s ezért támogatja évről évre a magyar élsportot (Arany fokozatú támogatók: 30-50 millió Ft/év).

A sportesemények támogatása:

 • 2004: A 2004-es athéni olimpiai fáklya átadásának kiemelt támogatója.

 • 2004: A 2004-es athéni olimpiai játékok szponzora a vezeték nélküli telekommunikációs kategóriában.
 • 2002: TOP VI szponzori szerződés aláírása a 2006-os torinói téli olimpiai játékok és a 2008-as pekingi olimpiai játékok
  támogatására.

 • 2002: A 2002-es salt lake city-i olimpiai játékok szponzora a vezeték nélküli telekommunikációs kategóriában.
 • 2000: TOP V szponzori szerződés aláírása a 2002-es salt lake city-i téli olimpiai játékok és a 2004-as athéni olimpiai játékok támogatására.
 • 2000: A 2000-es sydneyi olimpiai játékok szponzora a vezeték nélküli telekommunikációs kategóriában.
 • 1998: A 1998-es naganói téli olimpiai játékok szponzora a vezeték nélküli telekommunikációs kategóriában.
 • 1997: TOP IV szponzori szerződés aláírása a 1998-os naganói téli olimpiai játékok és a 2000-es sydneyi olimpiai játékok támogatására.
 • 1988: Az 1988-as szöuli olimpiai játékok nemzeti szponzora.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle