Connect with us

Jazz fiesta a legszélesebb közönség számára

Dotkom

Jazz fiesta a legszélesebb közönség számára

Philips nemzetközi jazz fesztivál.

Szeptember 18-án a világ legnevesebb jazz előadóművészei köztük Van Morrison, Richard Müller teljes jazz repertoárjával, Spyro Gyra, Dan Bárta és sokan mások – beleértve olyan fiatal előadóművészeket, akik zenei világára a jazz hatással van – fogják szórakoztatni Prága városát.

A Philips Nemzetközi Jazz Fesztivál szeptember 18-ára, szombatra tervezett programja egy felejthetetlen, jazz zenével átszőtt napot ígér. A legmodernebb Sazka Aréna színpadán a világ vezető jazz előadóművészei, valamint olyan fiatal együttesek lépnek fel, akik zenei világára a jazz hatással van.

„Szeretnénk, ha a Philips Nemzetközi Jazz Fesztivál egy olyan esemény helyszínévé válna, ahol a jazz zenei műfaj több zene hallgató számára elérhetővé váljék.” – mondta Ruud Jona, a Philips regionális igazgatója. „A Philips-nek hagyományai vannak hasonló nemzetközi események szervezésében és hisszük, hogy nemcsak ebben az évben, hanem az elkövetkező évek során is a Philips Jazz Fesztivál mind a cseh mind pedig a szomszédos országok hallgatósága számára különleges élményeket tartogat. Nagy örömmel tölt el, hogy hasonló gondolkodású vállalatokat, mind például a Citibank, a Eurotel, a Hotel Mövenpick, valamint a Volvo tudtunk megnyerni az esemény szponzorálására.” tette hozzá Ruud Jona.

A Fesztivál programja a kortárs jazz zenét annak több formájában kísérli meg a lehető legszélesebb közönség elé tárni. A látogatók több színpadon egyszerre több előadásból választhatnak. Egy fedetlen színpad kerül felállításra Sazka Aréna előtt, ingyenes zenei élményt nyújtva Prága jazz szerelmeseinek.

A nemzetközi jazz színpadon Van Morrison, mint fő attrakció szerepel majd. Mellette színpadra lép még Richard Müller, Spyro Gyra az Egyesült Államokból, az Asia Beat, valamint Dan Bárta. Az európai jazz színpadon köszönthetjük Acker Bilk-et és a Paramount Jazz Band-jét, aki egyben az első prágai fellépésének 40. évfordulóját is ünnepli. Fellép még a magyar Szakcsi Lakatos Béla, Jiří Stivín, Adriena Bartoąová Szlovákiából, valamint a lengyel Adam Pieronczyk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom