Connect with us

Az APC 12%-kal növelte árbevételét a második negyedévben

Dotkom

Az APC 12%-kal növelte árbevételét a második negyedévben

Az APC az új termékek bevezetésével és árai folyamatos csökkentésével folyamatosan javította versenyképességét.

Az American Power Conversion Corporation (APC) 2004. június végén befejeződött második negyedévi pénzügyi eredményei alapján 395,7 millió dollár árbevételt ért el. Ez 19%-kal több mint a 2003. második negyedévében elért 331,5 millió dolláros, és 12%-kal több mint a 2004. első negyedévében elért 351,8 millió dolláros árbevétel.

A nettó nyereség 2004. második negyedévében 26,8 millió dollár volt, részvényenként 0,13 dollár. Ez 19%-kal kevesebb, mint a 2003. második negyedévében elért 33,1 millió dollár összes és 0,17 dollár részvényenkénti nettó nyereség és 23%-kal kevesebb, mint a 2004. első negyedévében elért 34,7 millió dollár összes és 0,17 dollár részvényenkénti nettó nyereség.

A második negyedévben kiemelkedően nőtt az APC árbevétele. „Terv szerint haladunk kitűzött célunk felé, mely szerint ügyfeleink megbízható, hosszú távú partnerévé kívánunk válni, kritikusan fontos számítástechnikai infrastruktúrájuk (NCPI) megvalósításában.” – mondta Rodger B. Dowdell Jr., az APC elnök-vezérigazgatója. „Az új termékekbe, valamint értékesítési és marketing programjainkra fordított beruházásaink hatása már érződik árbevételünk növekedésében. Az InfraStruXure rendszereink árbevétele tovább nőtt a második negyedévben, és 150%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. Emellett a kulcsfontosságú Smart-UPS és Back-UPS termékcsaládunk is a vártnak megfelelően jól teljesít.”

Az APC az új termékek bevezetésével és árai folyamatos csökkentésével negyedévről negyedévre folyamatosan javította a szünetmentes tápegységekből (UPS) álló alaptermék-kínálatának versenyképességét. Ezen stratégiai fontosságú lépéseknek köszönhetően kivételesen nagy növekedést ért el az asztali számítógépek biztonságos áramellátását biztosító Small Systems ágazat. A Large Systems szegmens bruttó árrése e negyedévben 15,7% volt. Bár az anyagköltségeket sikerült tovább csökkenteni, a csökkentés mértéke elmaradt a korábbi negyedévekben elérttől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom