Connect with us

A Trend Micro támogatja a Windows XP Service Pack 2-t

Dotkom

A Trend Micro támogatja a Windows XP Service Pack 2-t

A Trend Micro, biztonsági termékei – a Trend Micro OfficeScan Corporate Edition és a Trend Micro PC-cillin Internet Security – továbbfejlesztésével támogatja a Microsoft Windows XP Service Pack 2 javítócsomagot.

E fejlesztéseknek köszönhetően a Windows XP Service Pack 2 Windows Security Center konzoljának segítségével figyelemmel kísérhető, hogy a legújabb Trend Micro termékverziókkal és vírusminta file-okkal rendelkezik-e a rendszer, így könnyebbé válik a vírusok és hálózati férgek elleni védelem biztosítása. A vírusvédelmi szoftverek folyamatos frissítést igényelnek az olyan vírusok és férgek elleni küzdelemhez, mint például a folyamatosan megjelenő és terjedő „Netsky” és „MyDoom” variánsok. A szoftver elérhető vírusminta file-okkal és keresőmotor frissítésekkel történő folyamatos frissen tartása a legjobb módszer az ilyen számítástechnikai fenyegetések elleni védelemhez.

A Windows XP Service Pack 2 javítócsomag célja az erősebb alapértelmezett biztonsági beállítások és Windows XP frissítések bevezetése. Ezek a változtatások az elérhető biztonsági erőforrások és eszközök felügyeletét és kezelését teszik hatékonyabbá (az új Windows Security Center funkcióval), valamint az új technológiák és a kulcsfontosságú biztonsági szolgáltatások támogatásával kedvezőbb felhasználói tapasztalatokat biztosítanak.

„Vírusvédelmi biztonsági szoftvereink felismerési és felügyeleti funkcióinak integrálása az operációs rendszer felügyeleti konzoljába proaktív védelmet tesz lehetővé.” – mondta Eva Chen, a Trend Micro technikai vezetője – „A Microsoft tevékenysége során szoros együttműködést tart fenn a hozzánk hasonló vezető biztonsági szállítókkal, így a végletekig csökkenti az ügyfelek terhelését a biztonság megteremtése területén. A mi célunk is az, hogy közös ügyfeleinknek a lehető legkisebb kárral és a számítástechnikai sebezhetőségek lehető legritkább megjelenésével kelljen számolniuk.”

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition központilag felügyelt asztali vírusvédelmi és internetes tartalombiztonsági megoldás jelenleg megfelel a Windows XP Service Pack 2 követelményeinek. A Trend Micro PC-cillin összes jelenleg támogatott verziója (a 2002, 2003 és 2004 verzió) szintén megfelel a Windows XP Service Pack 2 követelményeinek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom