Connect with us

Hogyan használjuk a tűzfalat? Zorp tanfolyam

Dotkom

Hogyan használjuk a tűzfalat? Zorp tanfolyam

A Balabit által fejlesztett népszerű tűzfal hármas változatának rejtelmeit lehet elsajátítani egy háromnapos tanfolyam keretei között.

A Zorp tűzfal harmadik verziója a kifejezetten összetett, éppen ezért testre szabott megoldásokat igénylő nagyvállalatok számára készült. A korábbi verzióhoz képest a Zorp 3 lényegesen magasabb szintű monitoring és autentikációs lehetőségeket kínál. A komplex hálózati környezethez igazodva a fejlesztői csapat jelentősen finomította a cluster funkciót. Ergonómiai megfontolások alapján a közvetlen felhasználói vezérlés lehetőségét biztosító grafikus interfész (GUI) is átalakult, az eszköz kezelése könnyebbé vált.

Annak érdekében, hogy még jobban el tudjon a szoftvert használó mélyedni a tűzfal rejtelmeiben, a Balabit és a Walton System House megjelölte a következő Zorp 3.0 és ZMS (Zorp Management System) tanfolyamának időpontját. Az oktatás 2004. szeptember 15. és 17. között lesz a Wallton System House oktatóközpontjában, a XIII. kerület Teve u. 1. szám alatt. Az opcionális TCP/IP felkészítő kurzust szeptember 14. tartják, ugyanazon a helyszínen. A tanfolyam elméleti és gyakorlati (labor) jellegű képzést egyaránt tartalmaz.

A Zorp népszerűségére jellemző, hogy a tűzfal védi a magyar kormányzati informatikai rendszer több érzékeny pontját. A Balabit ügyfelei között tudhat számos bankot, elektronikus médiával foglalkozó cégeket, az energiaszektorban tevékenykedő vállalatokat, több hazai múzeumot, valamint számos hazai nagyvállalatot. A Balabit olyan jelentős cégek beszállítója, mint például a Synergon és a T-Systems.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom