Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pályázóbarát fórumot indít a GKM

Dotkom

Pályázóbarát fórumot indít a GKM

Az GKM honlapján a Pályázóbarát Fórumra kattintva a pályázók segédleteket találnak.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium célja, hogy a jövőben meghirdetett pályázatoknál a pályáztatás feltételei egyszerűsödjenek, a formanyomtatványok a pályázók számára könnyen kitölthetőek legyenek, a beérkező pályázatok feldolgozása gördülékenyebbé, a pályázók számára is nyomon követhetővé váljon.

Annak érdekében, hogy a kitűzött célok közösen legyenek megvalósítva, a palyazobarat@gkm.hu e-mail címre 2004. augusztus 31-éig várja a tárca a vállalkozók, szakmai szervezetek, pályázók a GKM pályázati rendszerére (eljárásrend, pályázati útmutatók, formanyomtatványok, jogszabályok, közbeszerzési eljárás, ügyfélszolgálat, stb.) vonatkozó észrevételeit, javaslatait, ötleteit.

A beérkező javaslatokat a Minisztérium folyamatosan feldolgozza, és felhasználja azokat a pályázati rendszer korszerűsítése érdekében.

Az GKM honlapján a Pályázóbarát Fórumra kattintva a pályázók olyan segédleteket találnak, amelyek a pályázáshoz szükséges engedélyek beszerzéséhez nyújtanak segítséget. A segédletek a vonatkozó jogszabályok listáján kívül olyan hasznos információkat tartalmaznak, amelyeket a szükséges engedélyek beszerzésére irányuló hatósági eljárást tervező vagy megindító pályázóknak célszerű áttekinteni.

Az összefoglalások hasznos tanácsokat adnak az eljárások menetére vonatkozóan, a pályázók egységes képet kaphatnak az eljárásokról, könnyebben és pontosabban tudják megtervezni az engedélyezési folyamat tekintetében a projekt időtartamát és előkészítésének időigényét. A hasznos tanácsok és tippek megfogadása egyszerűsíti az eljárások menetét, és megkönnyíti az engedélyeztetésre vonatkozó feladatait.

A félévente frissített segédleteken kívül ez az oldal a hatóságok elektronikus elérhetőségeit is tartalmazza, ahol további információhoz juthatnak az érdeklődők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés