Connect with us

A női kézilabdát támogatja a Pannon GSM

Dotkom

A női kézilabdát támogatja a Pannon GSM

A női kézilabdázók és a Pannon GSM együtt az élvonalban.

Hosszú időre biztonságot nyújtó megállapodással erősödött a magyar sikersportágak közül a női kézilabda. A sportág válogatott csapatai idén augusztustól a Pannon GSM támogatásával készülnek és versenyeznek. A mobil távközlési cég stratégiai szövetséget kötött: hosszú távon biztosítja női kézilabda válogatottak zavartalan felkészülését – ezzel tartós hátteret nyújt a sportág kiemelkedő nemzetközi sikereinek folytatásához.

Rendkívüli bejelentést tett a Magyar Kézilabda Szövetség az olimpiai felkészülés utolsó nyilvános rendezvényén: a női szakág válogatott csapatai 2004 augusztusától a hazai mobil távközlési piac meghatározó szereplőjének, a Pannon GSM Rt-nek a támogatásával a hátuk mögött készülhetnek a feladataik megoldására.

A támogatás keretében a mobiltársaság az olimpiai játékok után nyomban kiveszi részét a decemberi, magyarországi Európa Bajnokság terheinek viseléséből. A felek már meghatározták a 2006 végéig terjedő versenynaptárból adódó feladatokat. A támogatás keretében a női kézilabda válogatottak több évre elosztva több százmillió forintos kerettel gazdálkodhatnak a Pannon jóvoltából.

A Pannon GSM főtámogatóként zavartalan körülményeket biztosít ahhoz, hogy a szövetség vezetői és a szakvezetők sikeresen végezhessék a munkájukat, tartósan a nemzetközi élmezőnyben stabilizálva a magyar női kézilabdát. A társaság ezzel a lépéssel belépett a magyar sport kiemelkedő támogatóinak körébe.

Amint azt a vállalat kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra a támogatás bejelentésekor kiemelte: “A magyar női kézilabda válogatott tökéletes partner a számunkra: kemény verseny közepette rendre a nemzetközi élvonalban nyújt kiemelkedő teljesítményt. Ez a sportbéli teljesítmény, és a sportemberek méltóak arra, hogy nyugodt körülmények között készülhessenek. Ehhez nyújt tartós támaszt a szintén élvonalbeli Pannon GSM.”

Sinka László hozzátette: “Minden szempontból rendkívül örömteli esemény, hogy a nagyszerű és a kommunikáció ágazatban sikeresen tevékenykedő cég a kézilabda sport legkiemelkedőbb támogatójává válik. E szerződés segítségével női kézilabda-válogatottunk nemcsak a pályán, hanem a hírközlés terén is a világ egyik leggyorsabb csapatává válhat.”

A Magyar Kézilabda Szövetség erős, különleges nemzetgazdasági pozíciót magáénak tudó támogatót nyert meg: a Pannon GSM Rt. a hazai mobil felhasználók körében 2,8 millió kártyát üzemeltet. A cég árbevétele 176 milliárd forint volt 2003-ban, s 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom