Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panasonic folytatja olimpiai hagyományait Torinóban és Pekingben

Dotkom

A Panasonic folytatja olimpiai hagyományait Torinóban és Pekingben

A kibővített szerep magában foglalja az audio, a TV és videó berendezések, a felvételek rögzítésére alkalmas média, az autós navigációs rendszerek, a biztonsági rendszerek és a közvetítési technológia támogatását.

Folytatva az olimpiai játékokhoz kapcsolódó hagyományát, a megtisztelő „The worldwide Olympic Partner (TOP)” címet 1988-tól magáénak tudó Panasonic az eddigi olimpiai játékoknál is fontosabb szerepet fog játszani a 2006-os torinói téli olimpiai játékokon és a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékokon (TOP VI). Amikor a világ legkiválóbb sportolói ismét találkoznak Olaszországban és Kínában, hogy a 2004-es athéni olimpiai játékok (TOP V) eredményeit is túlszárnyalják, a Panasonic is készen áll majd, hogy az eddigieknél még több kategóriában a legújabb technológiát biztosítsa.

A cég 2002. augusztusában aláírt egy megállapodást Pekingben a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (International Olympic Committee (IOC)) az olimpiai mozgalomban TOP szponzorként való közreműködésről, az audio, TV és videó berendezések, valamint az audio és mozgókép felvételek – beleértve a műsorszórást és professzionális felhasználást is – rögzítésére alkalmas médiák kategóriákban.

A TOP VI program részeként, a Panasonic kategóriája kibővült az autós navigációs rendszerekkel és az ehhez kapcsolódó multimédia eszközökkel. Ezek a termékek segítenek majd minimálisra csökkenteni a közlekedési dugókat és megteremteni az olimpiai játékok hatékony lebonyolításához szükséges feltételeket. A Panasonic továbbá kiterjeszti jogát a biztonsági rendszerek szolgáltatására a torinói és pekingi olimpiai játékok szervező bizottsága számára.

Amikor az IOC 1988-ban, a Szöulban és Calgary-ban megrendezett olimpiai játékok (TOP I) idején elindította TOP programját, összesen kilenc TOP szponzor támogatta a játékokat. Több mint 15 évvel később, a 2004-es athéni olimpiai játékokon, már 11 TOP szponzor található a programban, és 2004. augusztusától ez a szám 12-re nő – beleértve a Panasonic-ot is – a TOP VI események idejére. A TOP megállapodások négyéves struktúrán alapulnak, melyhez minimum négy év elkötelezettség szükséges az olimpiai játékok közvetlen támogatásában, szponzorálásában vagy a megrendezésben szakértőként való részvétel mellett.

2004. januárjában, Olaszországban a Panasonic aláírt egy szerződést az Atrium Torino-val, a Torino város és a 2006-os torinói téli olimpiai játékok szervezőbizottsága (TOROC) által támogatott projekttel, mely által a Panasonic az Atrium Torino 2006 projekt technológia partnere lesz.

Az Atrium Torino 2006 két pavilonból áll, összesen 2.000 négyzetméteren, Torino népszerű Solferino terén. Az Atrium két témát ölel fel: az egyik a 2006-ös torinói téli olimpiai játékokkal foglakozik, a második pedig Torino városról, Torino örökségéről és a 2006-os téli olimpiai játékok idejére történő átváltozásáról ad áttekintést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés