Connect with us

A SAGEM biometrikus arcfelismerő rendszert fejleszt

Dotkom

A SAGEM biometrikus arcfelismerő rendszert fejleszt

A SAGEM-et egy nemzetközi tenderen választották ki, melyen összesen 12, a piacon meghatározó szerepet játszó- vállalat indult.

Az Ausztrál határőrizeti szervek által kiírt nemzetközi tenderen a SAGEM-et választották stratégiai partnernek a SmartGate rendszer további fejlesztéseihez.

Az arcfelismeréses biometriai technológián alapulva a SmartGate ellenőrzés során a kiválasztott repülőgép személyzete és utasai egy egyszerű és biztonságos ellenőrzésen esnek át számos ausztrál repülőtéren. A rendszer az ellenőrzés során összehasonlítja az utas arcának biometriai ismertetőjegyeit a korábban eltárolt adatokkal.

A SmartGate világelső a határellenőrzés területén. Ez lesz az egyik első alkalom, hogy az útlevelekben biometriai azonosítókat használnak, megkönnyítve ezzel az ügyintézést és megerősítve a határellenőrzést. Ez megegyezik az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet) 2003-as ajánlásával, amely az arcfelismerést helyezi előtérbe a határellenőrzésnél.

A SAGEM-et egy nemzetközi tenderen választották ki, melyen összesen 12, a piacon meghatározó szerepet játszó- vállalat indult. A SAGEM melletti döntés oka elsősorban a vállalatcsoport egyedülálló szakértelme volt a biometriai technológiák területén, másrészt pedig a komplex rendszerek kivitelezésében felhalmozott tapasztalat. Ez a siker megerősíti a SAGEM vezető szerepét a biometria területén és szakértelmét a repülőtéri biztonsági alkalmazások kialakításában. Ezzel a szerződéssel a SAGEM bekerült azon néhány vállalat közé, amelyek a biometria mindhárom fő területén jelen vannak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom