Connect with us

technokrata

Ingyenes védelem a csaló betárcsázó programok ellen

Dotkom

Ingyenes védelem a csaló betárcsázó programok ellen

Újabb NETÉRT erőfeszítés a modemes internetezők biztonságáért.

A NETÉRT szakmai partnerével, a ZeroBug Company-val együttműködve – a csaló betárcsázó programok további elterjedésének megakadályozása érdekében – ingyenesen elérhetővé tette az „Agressive Dial Control Personal v1.0” telefonos kapcsolat ellenőrző programot. Ennek révén a magánfelhasználók ingyen juthatnak hozzá egy olyan hazai fejlesztésű és magyar nyelvű szoftverhez, amelyet korábban csak megvásárolni lehetett.

A tesztek szerint a program a Windows operációs rendszer összes elterjedt, 32 bites változatában megbízhatóan szabályozza a számítógép által modemen keresztül kezdeményezett kimenő telefonhívásokat, beállítás szerint csak a helyi és 06-51-es hívásokat engedi tárcsázni. A szoftver ezenkívül engedélyezi vagy tiltja a kimenő tárcsázásokat a nap minden órájára beállítható módon.

A NETÉRT nemrég elérhetővé vált új, www.vedekezz.hu címen elérhető weboldalán egyszerű, áttekinthető struktúrában az összes technikai információ fellelhető a témában, és az érdeklődők megtalálhatják a válaszokat a bonyolult és igényes technikai kérdésektől kezdve – például Linux operációs rendszer – a legkevésbé tapasztalt felhasználók nyelvén írt anyagokig. Az egyesület a honlapon későbbiekben információkat és híreket és megelőző megoldásokat közöl minden Internethez kapcsolódó csalásról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle