Connect with us

technokrata

A Siemens 110.000 kormányzati felhasználót állít át IP-telefóniára az Egyesült Királyságban

Dotkom

A Siemens 110.000 kormányzati felhasználót állít át IP-telefóniára az Egyesült Királyságban

A megoldás lehetővé teszi mindenfajta végkészülék bármely telephelyen való használatát.

A Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok (ICN) ágazata fogja szállítani az infrastruktúrát Európa egyik legnagyobb privát menedzselt hálózatának átalakításához, ami az IP-telefónia támogatására irányul. A Global Crossing – a világszerte működő telekommunikációs megoldás-szolgáltató – által adott megrendelés a Global Crossing meglévő hanghálózatának továbbfejlesztését célozza, melynek segítségével 550 telephelyen több mint 110.000 közigazgatási felhasználónak nyújt teljesen menedzselt (fully managed) szolgáltatásokat.

A Global Crossing célja, hogy első lépésként a Siemensszel való együttműködésben mindenhol IP-alapú telefonálást valósítson meg, majd az egész közigazgatási szektort teljesen konvergens IP VPN (Virtual Private Network) megoldásra állítsa át.

A mostani – a Siemens HiPath magánhálózati technológiájára alapuló – megoldás lehetővé teszi mindenfajta végkészülék bármely telephelyen való használatát olymódon, hogy az asztali telefon teljes funkcionalitása a felhasználó rendelkezésére áll, függetlenül a hálózati infrastruktúrától (IP, TDM, PSTN vagy wireless). Például az otthon dolgozó munkatársak otthoni telefonjára lehet kapcsolt hálózaton keresztül átirányítani minden, a hivatalba érkező hívást. De módjuk van a hívást a hivatali LAN-hoz védett IP-VPN-n át csatlakozó PC-jükön fogadni egy “soft client” közvetítésével.

Akár így, akár úgy, a munkatársnak hozzáférése van teljes hivatali profiljához, funkcióihoz és jogosítványaihoz (például: funkciós gombok, unified messaging, hívás-át- és tovább-irányítás). A rendszer pontos elszámolást generál a használatról és a költségekről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle