Connect with us

Hogyan védekezzünk a betárcsázó programok ellen?

Dotkom

Hogyan védekezzünk a betárcsázó programok ellen?

Két hete tartott közös sajtótájékoztatót a Matáv és a NETÉRT a betárcsázó programok jelentette veszélyről; mostanra elkészült az a honlap, ahol bárki hozzájuthat a témáról szóló szükséges információkhoz, tanácsokhoz.

A NETÉRT a csaló betárcsázó programok elterjedésének megakadályozása és a kezdő internetezők betárcsázó programokra vonatkozó tájékoztatása érdekében létrehozta az első magyar ˝betárcsázó-védelemmel˝ foglalkozó információs weblapot. A honlap jelszava, üzenete: “Internet? Biztosan tudom, mit csinálok!”

A NETÉRT a Matávval július 15-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy közös megelőző és felvilágosító kampányt kezdeményeznek a „csaló betárcsázó” néven ismertté vált csalások elterjedése megakadályozása érdekében. Ezért fejlesztette ki a NETÉRT Egyesület a honlapot, amely ez idáig a NETÉRT portál részeként volt elérhető. A weblapon egyszerű, áttekinthető struktúrában az összes technikai információ fellelhető, és az érdeklődők megtalálhatják a válaszokat a bonyolult és igényes technikai kérdésektől kezdve – például Linux operációs rendszer – a legkevésbé tapasztalt felhasználók nyelvén írt anyagokig.

Az egyesület a honlapon későbbiekben információkat, híreket és megelőző megoldásokat közöl minden Internethez kapcsolódó csalásról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom