Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan védekezzünk a betárcsázó programok ellen?

Dotkom

Hogyan védekezzünk a betárcsázó programok ellen?

Két hete tartott közös sajtótájékoztatót a Matáv és a NETÉRT a betárcsázó programok jelentette veszélyről; mostanra elkészült az a honlap, ahol bárki hozzájuthat a témáról szóló szükséges információkhoz, tanácsokhoz.

A NETÉRT a csaló betárcsázó programok elterjedésének megakadályozása és a kezdő internetezők betárcsázó programokra vonatkozó tájékoztatása érdekében létrehozta az első magyar ˝betárcsázó-védelemmel˝ foglalkozó információs weblapot. A honlap jelszava, üzenete: “Internet? Biztosan tudom, mit csinálok!”

A NETÉRT a Matávval július 15-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy közös megelőző és felvilágosító kampányt kezdeményeznek a „csaló betárcsázó” néven ismertté vált csalások elterjedése megakadályozása érdekében. Ezért fejlesztette ki a NETÉRT Egyesület a honlapot, amely ez idáig a NETÉRT portál részeként volt elérhető. A weblapon egyszerű, áttekinthető struktúrában az összes technikai információ fellelhető, és az érdeklődők megtalálhatják a válaszokat a bonyolult és igényes technikai kérdésektől kezdve – például Linux operációs rendszer – a legkevésbé tapasztalt felhasználók nyelvén írt anyagokig.

Az egyesület a honlapon későbbiekben információkat, híreket és megelőző megoldásokat közöl minden Internethez kapcsolódó csalásról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés