Connect with us

technokrata

Együttműködési megállapodást kötött az LLP és a Nexon

Dotkom

Együttműködési megállapodást kötött az LLP és a Nexon

Integrált időgazdálkodási megoldás a HR és projekt menedzsment támogatására.

A vezető üzleti és pénzügyi szoftvermegoldásokat forgalmazó LLP Budapest és a hazai bér- és humánügyviteli szoftverek piacvezető szereplője, a Nexon együttműködési megállapodást kötött egymással, melynek eredményeként – összekapcsolva time@work, valamint nexONTIME rendszereiket a piacon működő vállalatok mind adminisztrációs, mind kontrolling igényeit messzemenően kielégítik. A két szolgáltató nem csak Magyarországon, de abban a hét kelet-közép-európai régióban is közösen fog fellépni az új konstrukcióval, ahol az LLP már évek óta sikeresen jelen van.

A megállapodás az LLP által kifejlesztett time@work idő- és költségnyilvántartó/elemző megoldás, valamint a NEXON által kifejlesztett nexONTIME beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer összekapcsolására irányul. Az új megoldással mindkét cég értéknövelt szolgáltatással állhat közös ügyfeleik rendelkezésére, megkönnyítve számukra az informatikai beruházásaik kapcsán rájuk háruló terheket.

Míg a Nexon beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszere adminisztratív jellegű adatokat gyűjt az alkalmazottakról – információkat szolgáltatva például a bérszámfejtési tevékenységhez -, addig az LLP time@work megoldása a munkaidő és költségek elszámolásának automatizálásával a projektkontrollingban nyújt segítséget, olyan kérdésekre adva például választ, hogy a cégek alkalmazottai milyen mértékben járulnak hozzá az árbevétel alakulásához.

Az LLP és a Nexon közötti együttműködés egyébként már több más területen is jól működik. Az LLP által is forgalmazott SunSystems, Navision és Axapta vállalatirányítási rendszerekhez már elkészültek azok az interfészek, melyek a nexONBÉR bér- és táppénzszámfejtő rendszerrel összekapcsolják ezeket. Sőt, július 1-jétől az LLP Budapest is használja ASP üzemmódban egy terminálon keresztül a nexONTIME programot, mely konstrukció a Nexon szerint szintén új távlatokat nyit azon vállalatok számára is, amelyek a rendszer beruházásával járó költségeket és az üzemeltetés gondját nem kívánják saját maguk felvállalni, hanem egy erre szakosodott szolgáltatótól szeretnék igénybe venni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle