Connect with us

technokrata

Díjkörzeten belüli költözés esetén megtartható a Matáv-telefonszám

Dotkom

Díjkörzeten belüli költözés esetén megtartható a Matáv-telefonszám

Az ügyfelek igényeit figyelembe véve a Matáv most elindította új kereskedelmi szolgáltatását, amely alapján a lakossági és üzleti ügyfelek már díjkörzeten (primer körzeten) belüli lakhely- vagy telephely-változtatáskor is megtarthatják korábbi hívószámukat.

A Matáv “Áthelyezés számmegtartással” néven 2004. júliustól bevezetett új szolgáltatásának köszönhetően lehetővé vált, hogy díjkörzeten belüli költözés esetén az ügyfelek megtarthassák meglévő Matáv-telefonszámukat.

A Matáv – eleget téve az Elektronikus hírközlési törvénynek – 2004. január 1-jétől biztosítja a szolgáltatók közötti számhordozhatóságot, vagyis ha az ügyfél földrajzi helyzete változtatása nélkül vált szolgáltatót, akkor megtarthatja korábbi telefonszámát. Az ügyfelek igényeit figyelembe véve a Matáv most elindította új kereskedelmi szolgáltatását, amely alapján a lakossági és üzleti ügyfelek már díjkörzeten (primer körzeten) belüli lakhely- vagy telephely-változtatáskor is megtarthatják korábbi hívószámukat.

Számmegtartás mellett a telefonvonal-áthelyezés egyszeri díja augusztus 1-jétől analóg csatlakozás esetén bruttó 6.000 Ft, ISDN2 csatlakozás esetén bruttó 9.000 Ft. A telefonvonal-áthelyezés számmegtartás nélkül is kérhető, ennek egyszeri díja analóg csatlakozás esetén bruttó 2.000 Ft, ISDN2 csatlakozás esetén bruttó 5.000 Ft.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle