Connect with us

technokrata

Sándor Zsolt átigazolt a Pandától az EMJ-hez

Dotkom

Sándor Zsolt átigazolt a Pandától az EMJ-hez

2004. júliusától Gölcz Dénes az EMJ tulajdonos-ügyvezetője. Sándor Zsoltot az EMJ ügyvezetőjévé nevezte ki.

A kinevezést Gölcz Dénes két szemponttal indokolta. Egyrészt tulajdonosként a jövőben az EMJ és az EMJ Csoport növekedésének stratégiai kérdéseivel kíván foglakozni, a nem csak “fellelt” de az EMJ által épített lehetőségek továbbfejlesztésével új irányt szabva a vállalat jövőjének. Másrészt Sándor Zsolt személyében olyan szakembert talált, akinek vezetői képességei stabilitást és tudatosságot mutatnak, s aki az IT piac multinacionális körülményei közt is kiemelkedően hatékonynak bizonyult.

Sándor Zsolt kinevezéséig a vírusirtó szoftver-technológiák vezető európai fejlesztőjének a PandaSoftware International magyar képviseletének ügyvezetői feladatait látta el.

A Panda Software Hungary 2002-es alapítása óta több lábon álló disztribúciós kereskedelmi csatornát épített ki. A Panda Software nevet ma a magyarországi piac egyik meghatározó vírusirtó márkájaként tartják számon. A magyarországi képviselet módszereit és eredményeit a spanyol anyavállalat számos területen példaként állítja a világ többi országában működő Panda képviseletek elé.

Az EMJ élén Sándor Zsolt feladata elsősorban a közvetlen ügyvezetői teendők ellátása lesz, emellett a jövőben fokozatosan szerepet kap az átfogó stratégiai tervezésben is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle