Connect with us

technokrata

ECS notebook 1,3 MPX-es kamerával

Dotkom

ECS notebook 1,3 MPX-es kamerával

Az Elitegroup Computer Systems egy érdekes noteszgépet dobott nemrég piacra: a hordozható számítógép 1,3 megapixeles beépített digitális kamerával rendelkezik.

Az ECS közlése szerint a G220-as a világ első olyan noteszgépe, melyet 1,3 megapixeles beépített kamerával láttak el. A gyártó szerint a kamera a jó minőségre, magas felbontásra vágyók számára került a notebookba. Az eszköz egyébként webkameraként is képes működni, tehát a noteszgéppel akár videokonferenciát is lehet tartani. Ennek pontos részleteit az ECS nem közölte, mindössze annyit árult el, hogy jó minőségű videofolyamok előállítására képes.

A Centrino-s noteszgép a Pentium M régebbi, Banias alapú (130 nm-es gyártási eljárással készült, 1 MB L2 cache-el rendelkező), és az újabb, Dothan magos (90 nm-es vezetősáv szélesség, 2 MB-nyi másodszintű gyorsítótár) processzorával egyaránt megvásárolható. A CPU-k órajele 1,5-től 2,13 GHz-ig változhat, közölte az ECS. A notebook 12,1 colos LCD-vel rendelkezik, mely 1280×800 pixeles felbontás megjelenítésére képes. Ebből is látszik, hogy a notebook szélesképernyős kialakítású (16:10-es aránnyal bír).

Könnyűnek mondható a G220-as, mivel tömege 2 kilogramm alatt marad. Ára egyelőre nem ismert.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle