Connect with us

technokrata

A képfile-thumbnailek megjelenítési minőségének megváltoztatása

Dotkom

A képfile-thumbnailek megjelenítési minőségének megváltoztatása

Ha szeretnénk az alapértelmezett 90 százalékos megjelenítési minőségtől eltérő minőségben látni a képfile-ok thumbnailjeit a Windows Explorerben…

Az alapértelmezés szerinti működésnek erre a kívánt állapotra való átállításához a következő műveletek megadott sorrendben való, pontos végrehajtására van szükség, tudomásul véve az esetleges kockázatokra való figyelmeztetést.

műveleti lépések

0. Indítsuk el a Registry Editort (Start » Run/Futtatás » REGEDIT.EXE).

1. Nyissuk meg a HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer (felhasználó-szintű) vagy HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer (rendszerszintű) nevű kulcsot.

2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg az ThumbnailQuality, dword típusú bejegyzést, értékként a kívánt minőséget százalékban megadva.

figyelmeztetés

A Windows Registry (gondatlan) szerkesztése az operációs rendszer és/vagy a rajta futó alkalmazások hibás működéséhez, illetve lefagyásához vezethet, és akár adatvesztést is okozhat.

A közölt megoldásokat Szerkesztőségünk a tőle elvárható legnagyobb gondossággal kezeli, de Kiadónk azok tartalmáért nem tud felelősséget vállalni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom