Connect with us

A BT a Borland szoftvermegoldását választotta a rendszertervezés átalakításához

Dotkom

A BT a Borland szoftvermegoldását választotta a rendszertervezés átalakításához

A BT a Borland által kínált szoftvert alkalmazza az informatika költségeinek és bonyolultsági fokának csökkentéséhez.

A Borland Software Corporation bejelentette, hogy a BT Group a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment (application lifecycle management, ALM) megoldását választotta az informatikai projektjei leszállításához kapcsolódó idő- és befektetési igény csökkentése céljából. A BT műszaki és üzemeltetési divíziója, a BT Exact vezeti csoport szinten a Borland megoldás megvalósítását.

A Borland ALM megoldása lesz a BT rendszertervezési programjának (systems engineering programme, SEP) egyik pillére. A programot a BT Exact abból a célból hozta létre, hogy egységes tervezési és leszállítási módszertant fejlesszen ki a BT Csoport összes jövőbeli informatikai projektjéhez, egységes környezetet biztosítva a szoftverfejlesztés menedzsmentjéhez. A BT belső és külső szoftvertervezői, mérnökei, elemzői és rendszerintegrátorai (system integrator, SI) jelenleg számos különböző eszközt használnak a fejlesztési folyamat különböző fázisainak menedzsmentjéhez.

Az elkövetkezendő 12 hónap során a BT Exact elkezdi a Borland ALM termékcsaládjának használatát. Először a következőket tartalmazó felhasználói licenceket helyezi üzembe: Borland CaliberRM – projektdefiníció és követelmény-menedzsment, Borland Together ControlCenter – modellezés és együttműködés, Borland StarTeam – forrásvezérlés és változáskezelés, Borland Optimizeit – a Borland JBuilder Java fejlesztéshez történő teljesítményhangolása, Borland C++Builder – C++ fejlesztés és Borland C# Builder – .NET fejlesztés.

A CaliberRM azáltal csökkenti a meghibásodás kockázatát, fejleszti tovább a szoftver minőségét és rövidíti le a piacraérési időt, hogy lehetővé teszi a különböző csapatoknak, hogy dinamikusan dolgozzanak a követelményeken. Célja a kommunikáció továbbfejlesztése a BT üzleti elemzői és fejlesztői között, olyan eszközökkel, amelyeknek segítségével az elemzők egyértelműen meghatározhatják és nyomon követhetik a követelményeket.

A BT ezzel egy időben a StarTeam alapján egyetlen tárat készít összes tervéhez. Ez elősegíti az újrafelhasználást, és így hozzájárul az esetlegesen egymást átfedő munkák elkerüléséhez. A tár tartalmazza a Together ControlCenter megoldást, egy agilist modellfejlesztési platformot. Mivel a Together ControlCenter szabványos, egységes modellezési nyelvet használ (unified modelling language, UML), a BT összes tervezője egységes jelölést fog használni a termékmodellek készítése során. Ez nem csak a félreértelmezések lehetőségét csökkenti, de a szabványos tervezési komponensek újrafelhasználását is lehetővé teszi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom