Connect with us

technokrata

Átfogó antispam, tartalomkezelő és védelmi megoldás a CA-től

Dotkom

Átfogó antispam, tartalomkezelő és védelmi megoldás a CA-től

A Computer Associates két új termékkel bővítette eTrust védelmi programcsaládját: az eTrust Secure Content Manager Gateway és az eTrust Secure Content Manager Suite alkalmazással kompakt, ámde teljeskörű funkcionális biztonságot teremthetnek a felhasználók a már meglévő IT infrastruktúrák számára.

Az eTrust Secure Content Manager Gateway átfogó vállalati megoldást kínál az Internet veszélyeivel szemben, de egyúttal képes kiszűrni az alkalmazottak illegális internetezését is. Az eTrust Secure Content Manager Gateway e-mail tartalomvédelemmel, spam-kezeléssel, web-tartalom kontrollal és URL szűréssel támogatja a vállalatok azon védelmi törekvését, hogy megvédhessék magukat az üzletvitelre és a hálózat-integritásra leselkedő veszélyektől. Az eTrust Secure Content Manager Suite egyesíti az eTrust Secure Content Manager Gateway funkcionalitását és az eTrust Antivirus 7.1 alkalmazás által biztosított kiegészítő védelmet a rosszindulatú kódokkal szemben.

“A vállalatok sokszor teljes körű, integrált megoldás formájában képzelik el a védelmet az egyre burjánzó vírusokkal, a különféle féregprogramokkal, levélszemetekkel és minden más, az adatbiztonságra veszélyt jelentő tényezőkkel szemben.” – nyilatkozta Molnár Imre, a Computer Associates magyarországi igazgatója – “Az eTrust Secure Content Manager-rel a CA egyrészt költséghatékony alternatívát kínál a többszörözött, elaprózott alkalmazásokkal szemben, másrészt lehetővé teszi az IT környezet biztonsági funkcióinak optimalizálását.”

Az eTrust Secure Content Manager Gateway és az eTrust Secure Content Manager Suite kizárólagos értékesítését a CA partnerei végzik az EMEA országok számára. Az eTrust Secure Content Manager 1.1, valamint a májusban angol nyelven már megjelent vírusírtó eTrust Antivirus 7.1 szoftverek immár francia, olasz, német és spanyol verzióban is megrendelhetők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle