Connect with us

technokrata

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert választott a Goldsun

Dotkom

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert választott a Goldsun

A KFKI ISYS júliusban megkezdte MFG/PRO vállalatirányítási rendszerének bevezetését a zalaegerszegi Goldsun Rt-nél.

A KFKI Csoporthoz tartozó KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy 2004. júliusában teljes körű az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéséről szóló szerződést kötött az élelmiszeriparban működő Goldsun Rt-vel.

A Carnex Csoporthoz tartozó Goldsun Rt. piaci szerepének megerősítése érdekében meglévő informatikai alkalmazásainak kiváltása mellett a vállalat folyamatainak korszerűbb informatikai rendszerrel történő támogatása mellett döntött. A projekt keretében bevezetésre kerülnek az MFG/PRO termelési, logisztikai és pénzügyi moduljai, illetve olyan funkciók kerülnek kifejlesztésre, mint a speciális minőség kezelés és készletfoglalás, illetve a tárhelyes készletnyilvántartás és a bértárolási díjak automatikus nyilvántartása.

A Goldsun Rt. vezetése a külső piaci környezethez alkalmazkodó belső vállalati struktúra hatékony kiszolgálását kívánja támogatni a bevezetésre kerülő vállalatirányítási rendszerrel.

Az MFG/PRO rendszer éles indulására tervezetten 2005. januárban kerül sor. A Carnex Csoport és a KFKI ISYS közötti együttműködés keretében várhatóan 2004. őszén kerül sor az MFG/PRO rendszer bevezetésére a csoporthoz tartozó Zalabaromfi Rt-nél. A KFKI ISYS hazai élelmiszeripari ügyfelei között szerepel többek között a Friesland Hungária, a Cerbona Rt. és a Mogyi Kft. is, amelyek mindegyike MFG/PRO vállalatirányítási rendszert használ.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek