Connect with us

technokrata

eTel Magyarország: növekedés és árcsökkentés

Dotkom

eTel Magyarország: növekedés és árcsökkentés

Kétszámjegyű forgalom- és eredményesség növekedés, hamarosan árcsökkentés az eTel Magyarországnál.

Az előző év azonos időszakához képest több mint 20 százalékkal növelte hangszolgáltatásainak forgalmát az eTel Magyarország, Közép-Európa vezető vállalati távközlési vállalatcsoportjának, az eTel Groupnak hazai leányvállalata. 40 százalékkal nőtt a vállalat internetes és eDSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinek száma is az idei első félévben, az egy évvel korábbihoz képest.

„A forgalomnövekedés stabilizálta vállalatunknak a múlt év végén elért pozitív üzemi eredményét és forrásokat szabadított fel az újabb, az ügyfelek versenyelőnyének biztosításához és további növeléséhez szükséges technológiai fejlesztéseink folytatásához.” – mondta Lukács Tamás, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „A rendkívül kedvező idei eredményeket az elmúlt négy és fél évben technológia és szolgáltatásfejlesztésre beruházott több mint 10 millió euró értékű beruházás és a csaknem teljessé vált vállalati távközlési szolgáltatási portfolió kedvező fogadtatása tette lehetővé. Ezekre az eredményekre alapozva az eTel Magyarország – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan és összhangban a nagykereskedelmi árak várható változásával – folyamatosan csökkenteni kívánja szolgáltatásainak árait”.

Hozzájárult az eTel Magyarország sikeréhez az is, hogy nyitott a lakossági piac felé: az alig egy éve hozzáférhető, Private Talk elnevezésű pre-paid kártyából – amellyel olcsón lehet külföldre telefonálni és az Internetről SMS-t küldeni – eddig több mint tízezer fogyott el.

A vállalati értéknövelt távközlési szolgáltatások egyik vezető hazai szolgáltatója, az eTel Magyarország Közép-Európa vezető vállalati telekommunikációs és Internet-szolgáltatójának, az eTel Groupnak a tagja, és egyben a leggyorsabban fejlődő hazai távközlési szolgáltató. Az eTel rugalmas és versenyelőnyöket biztosító szolgáltatásai Magyarország egész területéről hozzáférhetők.

Az eTel Magyarország ügyfelei között jelenleg megtalálhatók a fontos, főleg budapesti központtal működő hazai pénzintézetek, kereskedelmi és termelő vállalatok, valamint állami intézmények, amelyek hang-, adat- és Internet-szolgáltatást vesznek igénybe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle