Connect with us

technokrata

A Sun és a MultiRáció irodai szoftvereket adományozott

Dotkom

A Sun és a MultiRáció irodai szoftvereket adományozott

A Sun Microsystems és a MultiRáció Kft. irodai szoftvereket adományozott a Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapítvány számára. A 25 darab Sun StarOffice és a 15 darab MagyarOffice programcsomag értéke meghaladja hatszázezer forintot.

A Sun Microsystems 25 darab StarOffice, a MultiRáció Kft. pedig 15 darab MagyarOffice irodai programcsomagot adományozott a Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapítvány számára. A szervezet tevékenységének fő célja az egészségügyi ellátásban, gyermekvédelmi gondoskodásban és szociális szolgáltatásban részesülők érdekeinek képviselete; az új StarOffice és MagyarOffice irodai szoftverek az alapítvány munkatársainak mindennapi munkáját könnyítik majd. A Sun és a MultiRáció Kft adományának értéke együttesen több mint hatszázezer forint.

„A Sun Microsystems a sport, a tudományos élet és az oktatás mellett örömmel támogat olyan törekvéseket is, amelyek a magyar egészségügyi ellátás színvonalának emelését célozzák. A betegek jogainak védelme ma az egészségügy egyik kiemelten fontos kérdése, amely minden magyar állampolgárt egyformán érint. Reméljük, hogy támogatásunk hozzájárul majd ahhoz, hogy a Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapítvány a jövőben még hatékonyabban végezhesse munkáját.” – mondta Szkurka János, a Sun Microsystems marketing igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle